Boxsprings

Boxsprings

Met een boxspring haal je het optimale uit je nachtrust. Het biedt het comfort van een luxe hotel, maar dan in je eigen slaapkamer. Slapen is erg belangrijk voor je en dat maakt een bed een onmisbaar product. Boxsprings zijn bedden waarbij kwaliteit, comfort en stijl op een perfecte manier gecombineerd wordt. Je haalt dus niet alleen het optimale uit je nachtrust, maar je geeft je slaapkamer ook een stijlvolle uitstraling. Met de boxsprings van Slaaploods geniet je elke dag van heerlijk slaapcomfort. Bij ons vind je mooie boxsprings tegen zeer scherpe tarieven, zelfs een boxspring met opbergruimte. En: wij bezorgen altijd binnen drie weken!

Lees meer
1 - 24 van 58 producten
 
1 - 24 van 58 producten

Voordelen van een boxspring

Naast dat een boxspring voor een ultieme slaapbeleving zorgt, heeft het nog vele andere voordelen. Bij Slaaploods vinden we het belangrijk dat je er elke avond naar uit kunt kijken om te gaan slapen, en dat voor een scherpe prijs. Het is immers een levensbehoefte. Onze complete boxsprings zijn er om het je nog aangenamer te maken. Met dit bed geniet je van de volgende voordelen:

  • Hoge en comfortabele instap.
  • Een goede ventilatie, waardoor je het nooit te warm of te koud hebt.
  • Oneindig veel mogelijkheden wat betreft materiaal, kleur en stijl.
  • Een boxspring kent een lange levensduur.
  • Het biedt een goede ondersteuning voor je lichaam.
  • Het heeft geen bedombouw en dat bespaart ruimte.

Of je nu houdt van modern, klassiek of retro, de boxspring is in verschillende stijlen te verkrijgen. Het is de eyecatcher van je slaapkamer. Vaak in neutrale kleuren verkrijgbaar, zodat deze altijd past bij de uitstraling van je slaapkamer in verhouding tot andere meubelen zoals nachtkastjes, kledingkasten en accessoires.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een boxspring?

Het aanschaffen van een boxspring doe je niet zomaar. Je moet verschillende keuzes maken en je moet kiezen voor het bed dat perfect bij je past. Houd de onderstaande punten in je achterhoofd als je een boxspring wilt kopen:

  • Heb je het snel koud of warm in bed? Een pocketvering matras ventileert erg goed en een matras van traagschuim houdt juist de warmte vast.
  • Bedenk wat je ideale slaaphouding is en pas daar je matras op aan.
  • Last van rug- of nekklachten? Koop een matras die je lichaam zo optimaal mogelijk ondersteunt. Weet je niet welk matras je moet kiezen? Gebruik onze matraswijzer!
  • Houd rekening met je lengte. Het is belangrijk dat je boxspring ongeveer 20 centimeter langer is dan jij bent.

Een boxspring kopen bij Slaaploods.nl

Wij hebben een showroom in Breda (Noord-Brabant) en een webshop met alle maten, 34 kleuren en keuze in diverse boxsprings. Wanneer je een bed of boxspring online wilt kopen en hierover nog vragen hebt, kun je telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Wij zijn open en bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Proefliggen kan natuurlijk ook! Wij voorzien u graag van persoonlijk advies in onze showroom.