Boxsprings 180x210 cm

1 - 16 van 16 producten
 
1 - 16 van 16 producten

Op zoek naar een heerlijk groot boxspring bed van 180 x 210 cm, dat ook nog eens zeer snel leverbaar is? Kies dan een boxspring uit onze collectie! Onze complete boxsprings zijn leverbaar binnen twee weken, volledig op maat gemaakt.

Boxspring van 180x210 cm kopen

De boxspring is een vaak verkocht type bed. Zo ook de boxspring van 180x210 cm. Deze afmeting is een vrij standaardmaat die het bed populair in veel slaapkamers maakt. Onze boxsprings zijn dan ook van een hoge kwaliteit en bieden een optimaal slaapcomfort. Dat heeft te maken met een aantal eigenschappen die de boxspring heeft. Hieronder vertellen we je graag meer over de boxsprings 180x210 cm uit ons assortiment en waar je zoal op moet letten wanneer je dit type bed koopt.

Voordelen van onze boxsprings

De boxspring 180x210 heeft een lengte van 210 centimeter en een breedte van 180 cm. Dit is genoeg ruimte voor twee personen en lekker op lengte. Onze boxsprings hebben echter nog een aantal andere voordelen. Zo hebben onze boxsprings goede ventilerende eigenschappen en zijn er veel keuzes in kleur, materialen en stijl. Ook kun je helemaal naar jouw wens de rest van het bed samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een hoofd- of voetenbord, nachtkastjes en overige accessoires. Wij helpen jou graag aan de ultieme, uitgeruste slaapbeleving.

Waar let je op bij het kopen van een boxspring?

Een boxspring kopen is natuurlijk stap één, maar houd bij de aanschaf van jouw nieuwe boxspring wel rekening met een aantal belangrijke punten.

Allereerst raden we het je aan om jouw nieuwe bed uit te komen proberen in onze winkel in Breda. Probeer hier rustig de topper en matrassen uit en we geven je bovendien passend advies hierover. Ook is het belangrijk om de beschikbare ruimte voor je boxspring op te meten. Niet alleen van het bed zelf of de ruimte in de slaapkamer, maar ook de ruimte om het bed naar binnen te krijgen. Een bed van 180 bij 210 centimeter is redelijk groot en lang, dus dit bed moet wel door het trapgat of raam passen.

Wil je liever zelf thuis al een keuze maken? Vraag dan kleurstalen aan. Zo kun je alvast jouw favoriete stof en materiaalkleur van de boxspring uitkiezen. Je kan ook je boxspring zelf samen stellen:

Kies hierboven jouw gewenst design en stel vervolgens jouw boxspring helemaal zelf samen. Vind je het lastig om een keuze qua design, kleur of matrassen te maken? Al deze boxsprings staan in onze showroom in Breda, waar je uiteraard welkom bent om de boxsprings te komen bekijken en testen. Zo krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden, kleuren en stevigheid van de matrassen. Onze productspecialisten helpen je graag!

Slaaploods.nl: meer dan alleen boxsprings

Naast een passend bed, vind je in onze collectie ook een divers aanbod toppers, hoeslakens en overige accessoires. Koop je een nieuwe boxspring? Dan kun je deze compleet en met alles erop en eraan in onze winkel kopen. Van molton tot bijpassend nachtkastje: alles voor jouw favoriete boxspring vind je in ons assortiment.

Wist je dat onze boxsprings verkrijgbaar zijn:

✔ in 6 typen bekleding?
✔ in zo'n 35 kleuren?
✔ zowel vast als elektrisch?
✔ binnen twee weken?

En dit allemaal geproduceerd in Nederland met hoogwaardige materialen!