Boxspring met TV lift

Boxspring met TV lift

Breng luxe naar je slaapkamer! Heerlijk TV kijken vanuit je bed met een van deze boxsprings met TV lift. De voetenborden zijn vrijwel geschikt voor elke TV, laat ons de afmetingen weten zodat we je hierbij kunnen helpen.

Deze complete sets heb je binnen 2 weken GRATIS in huis!

Lees meer
1 - 11 van 11 producten
 
1 - 11 van 11 producten

Lekker rechtop in bed zitten en TV kijken, dat is toch heerlijk? Een boxspring met TV lift is hiervoor ideaal! Zo geniet je zowel van de luxe van TV kijken in bed, als van het beste slaapcomfort. Een boxspring met TV lift - de naam zegt het al - is uitgerust met een voetenbord met TV lift. Het fijne is dat de TV alleen zichtbaar is als je er gebruik van maakt. Gebruik je de TV niet? Met een druk op de knop laat je deze weer omlaag zakken, zodat de TV netjes wordt opgeborgen in het hoofdbord. Opgeruimd staat netjes!

Waarom zou je een boxspring met TV lift nemen?

Onze slaapkamer is al lang niet meer alleen de plek waar we slapen. Het is de plek waar we ontspannen en tot rust komen. Een plek om je even terug te trekken en een boek of een film te kijken. Toch vinden veel mensen het niet fijn als de TV opvalt in de slaapkamer. En dat is heel logisch! Zo’n apparaat aan de muur draagt niet echt bij aan de ontspannen ambiance die bij een slaapkamer hoort. Dit is heel makkelijk op te lossen! Met een boxspring met TV lift is het mogelijk om TV te kijken in bed, zonder dat de ruimte verpest wordt door een groot televisiescherm. Het scherm wordt namelijk netjes weggewerkt in het voetenbord.

Diverse modellen

In onze collectie vind je verschillende type boxsprings met TV lift. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, afmetingen en kleuren. De basisvariant van de boxspring met TV lift heeft een vast hoofdbord van comfortabel materiaal. Hier kun je tijdens het tv kijken lekker tegenaan zitten. Vind je het fijn om jouw matras omhoog te zetten? Dan is een verstelbare boxspring een goede keus. Het hoofd- en voeteneind van zo’n boxspring zijn los van elkaar te verstellen met een (eventueel draadloze) afstandsbediening. Voor welke variant je ook kiest, al onze boxsprings met TV lift zijn uitgerust met pocketveringmatrassen van de beste kwaliteit. Je kiest daarbij een afdeklaag naar wens. Je hebt hierbij de keuze koudschuim, traagschuim of latex. Het is volledig afhankelijk van jouw wensen voor welk materiaal je gaat. Heb je het vaak koud in bed? In dat geval is een latex of traagschuim laag een verstandige keuze. Heb je het snel warm, dan is koudschuim een betere keuze.
Vind je de modellen op deze pagina net niet mooi genoeg? Eigenlijk kan het voetenbord met TV lift bij elke boxspring gecombineerd worden!

Jouw favoriete kleur

Heb je de juiste boxspring met TV lift gevonden? Het leukste begint eigenlijk daarna pas, namelijk het uitkiezen van de kleur en het materiaal. Met het juiste design past jouw boxspring straks perfect in de inrichting van jouw slaapkamer. Zo wordt het een mooi geheel. Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in maar liefst 34 verschillende kleuren en zes verschillende soorten stof. Zo zit er altijd wel een variant bij die mooi in jouw slaapkamer past!