Boxsprings met TV lift

1 - 14 van 14 producten
 
1 - 14 van 14 producten

Breng luxe naar je slaapkamer! Heerlijk TV kijken vanuit je bed met een van deze boxsprings met TV lift. De voetenborden zijn geschikt voor vrijwel elke TV, laat ons de afmetingen weten zodat we je hierbij kunnen helpen.

Het gemak van een boxspring met TV lift

Lekker rechtop in bed zitten en TV kijken, dat is toch heerlijk? Een boxspring met TV lift is hiervoor ideaal! Zo geniet je zowel van de luxe van TV kijken in bed, als van het beste slaapcomfort. Een boxspring met TV lift - de naam zegt het al - is een boxspring uitgerust met een voetenbord met TV lift. Het fijne is dat de TV alleen zichtbaar is als je er gebruik van maakt. Gebruik je de TV niet? Met een druk op de knop laat je deze weer omlaag zakken, zodat de TV netjes wordt opgeborgen in het voetbord. Opgeruimd staat netjes!

Waarom zou je een boxspring met TV lift nemen?

De slaapkamer is al lang niet meer alleen de plek waar we slapen. Het is de plek waar we ontspannen en tot rust komen. Een plek om je even terug te trekken en een boek te lezen of een film te kijken. Toch vinden veel mensen het niet fijn als de TV opvalt in de slaapkamer. En dat is heel logisch! Zo’n apparaat aan de muur draagt niet echt bij aan de ontspannen ambiance die bij een slaapkamer hoort. Dit is heel makkelijk op te lossen! Met een boxspring met TV lift is het mogelijk om TV te kijken in bed, zonder dat de ruimte verpest wordt door een groot televisiescherm. Het scherm wordt namelijk netjes weggewerkt in het voetenbord.

Diverse boxspring met TV liften

In onze collectie vind je verschillende type boxsprings met TV lift. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, afmetingen en kleuren. De basisvariant van de boxspring met TV lift heeft een vast hoofdbord van comfortabel materiaal. Hier kun je tijdens het tv kijken lekker tegenaan zitten. Vind je het fijn om jouw matras omhoog te zetten? Dan is een verstelbare boxspring een goede keus. Het hoofd- en voeteneind van zo’n boxspring zijn los van elkaar te verstellen met een (eventueel draadloze) afstandsbediening. Voor welke variant je ook kiest, al onze boxsprings met TV lift zijn uitgerust met pocketveringmatrassen van de beste kwaliteit. Je kiest daarbij een afdeklaag naar wens. JKies uit koudschuim, traagschuim of latex. Het is volledig afhankelijk van jouw wensen voor welk materiaal je gaat. Heb je het vaak koud in bed? In dat geval is een latex of traagschuim laag een verstandige keuze. Heb je het snel warm, dan is koudschuim een betere keuze.
Passen de modellen op deze pagina niet bij jouw interieur? Met onze losse voetenborden met TV lift kan je elke boxspring van een TV lift voorzien.

Kies jouw favoriete kleur

Heb je de juiste boxspring met TV lift gevonden? Het leukste begint eigenlijk daarna pas, namelijk het uitkiezen van de kleur en het materiaal. Met het juiste design past jouw boxspring straks perfect in de inrichting van jouw slaapkamer. Zo wordt het een mooi geheel. Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in maar liefst 34 verschillende kleuren en zes verschillende soorten stof. Zo zit er altijd wel een variant bij die mooi in jouw slaapkamer past.

Geniet van entertainment in bed met een tv-lift

Lekker een avondje Netflixen maar geen zin om in de bank te hangen? Een bed van Slaaploods ligt toch net wat comfortabeler! Kijk je favoriete series, films, documentaires of sportwedstrijden vanuit je bed zonder ook maar enige kostbare ruimte op te offeren. De TV wordt met een elektrische lift omhoog en omlaag gebracht, zodat je de TV alleen ziet wanneer jij dat wilt. In onze webshop vind je diverse modellen met een ingebouwde TV lift. Ze bieden het slaapcomfort dat je van ons gewend bent en combineren dat met uitgebreide mogelijkheden om tijd in je slaapkamer door te brengen wanneer en hoe jij dat wilt.

Hoe bedien ik de TV lift?

Het handige design zorgt ervoor dat de stroomkabels van de lift en tv, evenals andere kabels, niet zichtbaar zijn. Met een draadloze afstandsbediening kun je de tv omhoog laten komen als je iets wilt kijken en laat je ‘m weer net zo makkelijk zakken wanneer het programma afgelopen is. Het voetenbord biedt voldoende ruimte om je afstandsbediening op te bergen of op te leggen, maar je kunt deze natuurlijk net zo makkelijk op je nachtkastje bewaren. Ook biedt het voetenbord ruimte binnenin om een ontvanger te verwerken.

Bestel direct in onze webshop

Kijk jij er al naar uit om heerlijk in bed weg te zakken terwijl jouw lievelingsfilm opstaat? Kies voor een boxspring met tv-lift van Slaaploods.nl en ontdek hoe makkelijk en opgeruimd een TV in het voetenbord echt is. Bestel jouw boxspring direct in onze webshop en profiteer van onze snelle en gratis bezorging of kom eens langs in onze showroom in Breda. Neem dan vooraf even contact op om een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat er een medewerker voor je klaarstaat om je te informeren en adviseren over de mogelijkheden.