Eenpersoons boxspring

Eenpersoons boxspring

Kies voor een goede nachtrust met een eenpersoons boxspring van Slaaploods. Een ruim assortiment zorgt ervoor dat je kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en afmetingen.
Het voordeel van een boxspring is een goed comfort. Dit is een erg belangrijke factor van een boxspring, zowel eenpersoons als tweepersoons. De matras bedbodemcombinatie zorgt ervoor dat je matras op een geveerde box ligt. Hierdoor lig je heerlijk zacht en kan je rustig slapen. Daarnaast zorgt een boxspring voor een goede instaphoogte en ventilatie.

Lees meer
1 - 22 van 22 producten
 
1 - 22 van 22 producten

Eenpersoons boxspring kopen bij Slaaploods

Wil je graag een eenpersoons boxspring kopen? Dan doe je dat natuurlijk bij ons. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met verschillende soorten eenpersoons boxsprings. Of je nu op zoek bent naar een boxspring die elektrisch verstelbaar is, met of zonder matras; je vindt het bij ons allemaal. Je bent er bij ons van verzekerd dat je een eenpersoons boxspring van de beste kwaliteit aanschaft waar je de komende jaren heerlijk op zal slapen.

Een eenpersoons boxspring die elektrisch verstelbaar is

Heerlijk vanuit bed TV kijken of een boek lezen, wie vindt dat nu niet fijn? Met een elektrisch verstelbare 1-persoons boxspring wordt dat een stuk comfortabeler! Met één druk op de knop zet je de boxspring in de stand die jij het prettigst vindt. Dit kan niet alleen dienen voor ontspanningsdoeleinden, maar kan je bijvoorbeeld ook helpen om makkelijker uit bed te stappen als je daar moeilijkheden mee hebt. Alle verstelbare eenpersoons boxsprings, zijn verstelbaar in zowel het hoofd- als voeteneind. Zo kun je het bed instellen zoals jij het het meest prettig vindt!

Eenpersoons boxsprings van 80x200, 90x200 en meer

Eenpersoons boxsprings zijn er in verschillende soorten en maten. Een standaard eenpersoons boxspring is 90 centimeter breed, maar wij leveren ook boxsprings van 70, 80 of 100 centimeter breed.
En heb je een wat langer bed nodig? Dan is dat ook geen probleem! Wij leveren ook eenpersoons boxsprings van 210 en 220 centimeter lang. Je leest het al, alle soorten eenpersoons boxsprings kun je bij ons kopen. Gewoon online, of in onze showroom!