Tweepersoons boxspring

Tweepersoons boxspring

Met een tweepersoons boxspring van Slaaploods.nl ben je verzekerd van een goede nachtrust. Ga weer heerlijk slapen op een zachte en comfortabele 2-persoons boxspring. Een boxspring biedt een aantal voordelen waardoor deze bedden erg populair zijn. Je investeert in kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je boxspring een lange levensduur heeft en veel comfort geeft. Het matras van een boxspring heeft namelijk minder tegendruk, waardoor de levensduur verlengd wordt. Bestel je 2 persoonsbed eenvoudig online. Haal de beleving van een hotelkamer naar je eigen slaapkamer met onze boxsprings!

Lees meer
1 - 24 van 48 producten
 
1 - 24 van 48 producten

Een complete tweepersoons boxspring kopen

Bij ons kun je een complete tweepersoons boxspring kopen. Als je bij ons een complete tweepersoons boxspringset koopt, dan ben je ervan verzekerd dat je alles in huis hebt om heerlijk te kunnen slapen. Je hoeft er niets meer apart bij te kopen, maar natuurlijk hebben wij ook tal van accessoires zoals een fijn dekbed, hoofdkussen of nachtkastjes!

Tweepersoons boxspring zonder split

Wij hebben verschillende soorten tweepersoons boxsprings in ons assortiment. Ze liggen heerlijk, bieden de juiste ondersteuning waardoor jij iedere ochtend weer uitgeslapen en zonder pijn wakker wordt én hebben verschillende designs qua hoofbord. Je wil echter niet in een spleet liggen, waar je misschien wel bang voor bent als je een tweepersoons boxspring aan wil schaffen. Bij ons vind je gelukkig ook een tweepersoons boxspring met één topmatras. Onze boxsprings hebben namelijk allemaal een topmatras dat één groot geheel is. Zo'n topmatras zorgt ervoor dat jij het gevoel hebt dat je op een tweepersoons boxspring met maar 1 matras ligt terwijl het ook nog eens zorgt voor meer comfort. Ideaal dus!

Afmetingen tweepersoons boxsprings

Tweepersoons boxsprings zijn er in verschillende afmetingen. De meest gangbare maten voor een tweepersoons boxspring zijn 140x200, 160x200 en 180x200. Kies je voor een 120x200 boxspring, dan heb je een twijfelaar. Een 140x200 boxspring is een echte tweepersoons boxspring, en als je houdt van iets meer ruimte, dan kies je natuurlijk voor de 160x200. Je vindt het allemaal in ons assortiment!