Matrassen 140x200 cm

Een matras van 140x200 cm voor een kleine prijs? Bij Slaaploods.nl kan dat!

De maat 140x200 centimeter komt vaak voor en enkele van deze onderstaande matrassen hebben wij op voorraad. Levering is altijd binnen 14 dagen en je hebt 30 dagen om proef te slapen op het matras. Bekijk hieronder onze pocketvering of koudschuim 140x200 matrassen.

Lees meer
1 - 10 van 10 producten
 
1 - 10 van 10 producten

Een matras kopen van 140x200 cm

Wil je een matras kopen van 140 bij 200 centimeter, maar twijfel je welk matras je moet nemen? Dan helpen de antwoorden op de volgende vragen je bij je keuze.

  • Wat is je meest gebruikte slaaphouding? De zij, rug of buik?
  • Heb je het snel warm in bed?
  • Draai je veel of lig je stil?
  • Wat is je gewicht?
  • Slaap je liever wat zachter of harder?
  • Ben je eventueel gevoelig voor bepaalde materialen?

Slaap je veel op je buik, dan raden wij een zo hard mogelijk matras aan. Op je buik slapen is namelijk niet zo goed voor je rug. Om de ruggengraat zo recht mogelijk te houden is een hard matras wenselijk. Dit kan zowel een koudschuim als pocketvering matras zijn.

Slaap je veel op je zij, dan raden wij een pocketvering matras aan. We raden dit type matras aan, omdat pocketvering zeven comfortzones heeft en het lichaam op de juiste punten de juiste ondersteuning biedt.

Slaap je veel op je rug? Mooi, dit is namelijk de beste slaaphouding! Je kan ieder matras kiezen.

Heb je het snel warm in bed? Dan raden we een toplaag van traagschuim af. Traagschuim heeft namelijk als kenmerk dat het reageert op warmte en dus ook op jouw lichaamswarmte. Het matras kan daarom als warmer worden ervaren. Ook als je veel draait in bed raden we dit type toplaag af. Je 'zakt' namelijk een stukje weg in het schuim, waarna het zich helemaal aanpast aan je lichaam. Door dit 'wegzakken' draait traagschuim/NASA lastiger.

Onze adviezen qua gewicht hebben we per matras vermeldt. Deze vind je onder de specificaties van elk matras.

Je ziet dat er niet 'een beste matras' is. Voor iedereen is dit namelijk anders. Afhankelijk van slaaphoudingen en overige factoren kunnen we je een advies geven. Bij een 140x200 cm matras moet je mogelijk ook nog eens rekening houden met je partner, waardoor misschien wel iemand concessies moet doen... Maar, bij ons slaag je altijd voor je 140x200 centimeter matras!

Goed en snel, dat is Slaaploods.nl!