Matrassen 160x200 cm

Matrassen 160x200 cm

Heb je een tweepersoonsbed van 160x200 centimeter, en ben je op zoek naar een nieuw matras? Hier vind je een divers aanbod van 160x200 cm matrassen. Afhankelijk van jouw slaaphouding(en) en wensen én mogelijk die van je partner, kies je een bepaald matras. Natuurlijk helpen we je hier graag bij, in onze showroom kan je komen proefliggen op onze matrassen! Telefonisch advies kan natuurlijk ook: 076 - 889 04 36.

Lees meer
1 - 10 van 10 producten
 
1 - 10 van 10 producten

Een 160x200 cm matras is een ideaal matras voor mensen die één groot matras willen in plaats van twee losse matrassen. Binnen de tweepersoonsmatrassen is een van de meest reguliere matrasmaten. In ons assortiment vind je dan ook een ruime keuze aan 160x200 matrassen. Afhankelijk van jouw slaaphouding en wensen kies je een bepaald matras.

Pocketvering matras van 160x200 cm

Op zoek naar een 2 persoons matras van 160 x 200 centimeter dat zorgt voor een heerlijk slaapcomfort? Kies dan een pocketvering matras. Pocketvering zal door zijn zeven comfortzones je lichaam een perfecte ondersteuning geven. De comfortzones zorgen er namelijk voor dat de zwaardere delen van het lichaam, de schouderpartij en de heupen, verder wegzakken in de vering dan de rest van het lichaam. Vooral voor zijslapers is dit aangenaam, omdat je op deze manier de ruggengraat zo recht mogelijk houdt. Een rechte ruggengraat tijdens het slapen voorkomt namelijk rugklachten.

De pocketvering is evenredig over het matras verdeeld, zodat het matras symmetrisch is. Hierdoor heeft het pocketvering matras geen voor- en achterkant en geen boven- en onderkant. We raden aan om je matras iedere maand een keer te draaien, zodat je zelf de levensduur hiervan verlengd!

Koudschuim matras 160 bij 200 cm

Naast pocketvering hebben we ook koudschuim matrassen van 160x200 cm. Het verschil met pocketvering is dat deze koudschuim matrassen geen comfortzones hebben. Je zou kunnen zeggen dat ons koudschuim matras uit één comfortzone bestaat. Koudschuim heeft een open celstructuur en ademt hierdoor zeer goed. Daarnaast is koudschuim erg veerkrachtig en geeft het je lichaam een goede ondersteuning. Kan je niet goed tegen staal in je matras? Dan is een koudschuim matras de beste keuze voor jouw lichaam!

Jouw ideale matras

We begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. We helpen je hier graag mee! Je bent welkom in onze showroom in Breda om te komen proefliggen. Zo kun je verschillende matrassen uitproberen en de fijnste kiezen. Weet je al welk matras het beste bij jou past? Bekijk het bovenstaande assortiment 160x200 centimeter matrassen en bestel jouw matras direct online op de website. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je jouw matras binnen de kortste tijd in huis hebt.