Matrassen 160x220 cm

Matrassen 160x220 cm

Een extra lang matras van 220 cm nodig met een breedtemaat van 160 cm? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze matrassen van 160x220 cm heb je binnen 2 weken in huis. Dit geldt zowel voor de volledig koudschuim matrassen als de pocketvering matrassen. Bestel je een Ergo Sense matras, dan zit hier wel een levertijd op van zo'n 5 - 8 weken. Vragen? Stuur ons een e-mail op info@slaaploods.nl of bel 076 - 889 04 36.

Lees meer
1 - 10 van 10 producten
 
1 - 10 van 10 producten

Een matras heeft veel invloed op je slaapkwaliteit en slaapcomfort. Een goed matras is daarom heel belangrijk. Toch blijft het juiste matras iets heel persoonlijks. Een matras dat voor de ene persoon perfect is, kan voor de ander helemaal niet fijn zijn. Het perfecte matras voor ons allemaal bestaat daarom niet. Dit verschilt per persoon. Wanneer je een tweepersoonsbed hebt kun je kiezen voor twee losse matrassen. Toch wordt dit niet door iedereen als prettig ervaren. Veel mensen vinden het namelijk fijn om één groot matras te hebben, zodat ze geen last hebben van de gleuf in het midden.

Matras van 160x220 centimeter

Een 160 x 220 cm matras is het ideale matras voor mensen die op zoek zijn naar één matras, dat ook nog eens extra lang is. Een 160 x 220 matras is namelijk net iets langer dan een regulier matras, waardoor je extra veel beenruimte hebt. Ideaal voor lange mensen! Deze maat matras komt tegenwoordig steeds vaker voor. We worden immers steeds langer. Maar ook voor mensen die simpelweg ruim willen slapen, is een 160 x 220 matras een ideale maat. Onze uitgebreide collectie matrassen van 160 x 220 vind je hierboven.

Kies je koudschuim of pocketvering?

Naast de juiste maat, heb je bij ons de keuze uit matrassen van diverse materialen. Heb je er al over nagedacht of je een koudschuim of pocketvering matras wilt hebben? Het voornaamste voordeel van een matras van koudschuim is dat er geen staal in is verwerkt. Dat wil zeggen dat het gehele matras uit schuim bestaat. Daarentegen heeft een koudschuim matras maar één comfortzone. Onze pocketvering matrassen hebben er maar liefst zeven. Het hele lichaam wordt hiermee op de juiste manier ondersteund. Met name voor zijslapers slaapt dit prettig. Zo zakken de heupen en schouders gemakkelijk weg in de vering, dat zorgt voor het juiste comfort. De keuze voor pocketvering of koudschuim hangt af van jouw eigen voorkeur, houding en gewicht.

Een goede toplaag

Wanneer je kiest voor een pocketvering matras, dan komt er nog een afdeklaag op. Je kunt hierbij kiezen uit koudschuim, traagschuim of latex. Koudschuim beweegt soepel mee met al je bewegingen, terwijl latex juist optimale ondersteuning aan het hele lichaam geeft. Traagschuim veert pas met je lichaam mee wanneer het matras warm wordt door jouw eigen lichaamswarmte. Elk type afdeklaag heeft zijn voordelen, het is maar net wat je zelf fijn vindt.
Deze toplaag verwerken wij aan beide zijden van het matras, zodat deze geen boven- en onderkant heeft. We raden aan om je matras regelmatig (één keer per maand) te draaien voor een langere levensduur.

Jouw ideale matras

Vind je het lastig om zelf een keuze te maken? Kom dan langs in onze showroom aan de Nikkelstraat in Breda. Neem de tijd om verschillende type matrassen uit te proberen, zodat je de juiste keuze kunt maken. Heb je het juiste matras al op onze website gevonden? Bestel jouw matras dan direct online.