Matrassen 180x200 cm

Matrassen 180x200 cm

De matrassen met een afmeting van 180x200 centimeter zijn de meeste gebruikte matrassen. Deze bed maat komt het vaakst voor. Zoek je een geschikt matras van 180x200 centimeter, maak dan hieronder je keuze uit onze koudschuim matrassen of pocketvering matrassen. Maak je gebruik van een topper? Dan raden we aan om twee 90x200 cm matrassen te nemen! Dan zijn de matrassen makkelijker keerbaar.

Lees meer
1 - 10 van 10 producten
 
1 - 10 van 10 producten

Op jouw slaapkwaliteit en nachtrust zijn een heleboel dingen van invloed. Een van die dingen is het matras waar je op slaapt. Een goed matras bevordert je slaapkwaliteit enorm. Een goed matras is dus belangrijk voor iedereen. Toch is een goed matras een heel persoonlijke kwestie. Waar jij een matras super fijn vindt, is er een ander die ditzelfde matras helemaal niets vindt. Het perfecte matras voor iedereen bestaat dus niet. Slaap jij in een tweepersoonsbed? Dan vind je het wellicht prettig om één heel matras te hebben in plaats van twee losse. Dit maakt het bed een mooi geheel. Daarnaast heb je op deze manier geen last van de gleuf in het midden. Een matras van 180x200 cm is in dit geval een uitstekende keuze.

Koop jouw 180x200 cm matras hier! In ons ruime assortiment vind je altijd een matras van 180x200 dat bij jou past. Is een pocketvering of koudschuim matras het beste voor jouw lichaam? Houd je van zacht slapen of slaap je juist beter op een hard matras? Bij ons heb je alle keuze!

Pocketvering matrassen van 180 bij 200 cm

Pocketvering zorgt ervoor dat het je lichaam op een goede manier ondersteunt. Pocketvering matrassen hebben namelijk een aantal voordelen:

Zeven comfortzones; het lichaam krijgt de juiste ondersteuning.
350 of 600 pocketveren per m2; een goede verdeling van je gewicht.
Optimale vocht- en luchtafvoer; door de veren een zeer goede ventilatie van het matras.

De afdeklaag op de pocketvering maakt het verschil tussen de verschillende matrassen. We hebben hierin de keuze uit koudschuim, traagschuim of latex. Koudschuim veert erg goed, traagschuim kent geen drukpunten en latex is een top ondersteuner!

Volledig koudschuim matras

Het voordeel van een volledig koudschuim matras is dat er geen staal in het matras verwerkt is. Dit betekent dat het gehele matras uit schuim bestaat. Daarentegen heeft dit type matras maar één comfortzone. Je hebt bij onze koudschuim matrassen de keuze uit een medium of harde variant. Afhankelijk van onder andere je gewicht, slaaphouding en persoonlijke voorkeur maak je hierin je keuze. Wil je uitgebreider advies op maat? Kom dan binnen in onze showroom of bel ons op!

Wil je persoonlijk advies of proefliggen op onze matrassen? Dat kan in onze showroom in Breda. Je bent natuurlijk van harte welkom.