Matrassen 180x200 cm

De matrassen met een afmeting van 180x200 centimeter zijn de meeste gebruikte matrassen. Deze bed maat komt het vaakst voor. Zoek je een geschikt matras van 180x200 centimeter, maak dan hieronder je keuze uit onze koudschuim matrassen of pocketvering matrassen. Maak je gebruik van een topper? Dan raden we aan om twee 90x200 cm matrassen te nemen! Dan zijn de matrassen makkelijker keerbaar.

Lees meer
1 - 8 van 8 producten
 
1 - 8 van 8 producten

Koop jouw 180x200 cm matras hier! In ons ruime assortiment vind je altijd een matras van 180x200 dat bij jou past. Is een pocketvering of koudschuim matras het beste voor jouw lichaam? Houd je van zacht slapen of slaap je juist beter op een hard matras? Bij ons heb je alle keuze!

Pocketvering matrassen van 180 bij 200 cm

Pocketvering zorgt ervoor dat het je lichaam op een goede manier ondersteunt. Pocketvering matrassen hebben namelijk een aantal voordelen:

Zeven comfortzones; het lichaam krijgt de juiste ondersteuning.
350 of 600 pocketveren per m2; een goede verdeling van je gewicht.
Optimale vocht- en luchtafvoer; door de veren een zeer goede ventilatie van het matras.

De afdeklaag op de pocketvering maakt het verschil tussen de verschillende matrassen. We hebben hierin de keuze uit koudschuim, traagschuim of latex. Koudschuim veert erg goed, traagschuim kent geen drukpunten en latex is een top ondersteuner!

Wil je persoonlijk advies of proefliggen op onze matrassen? Dat kan in onze showroom in Breda. Je bent natuurlijk van harte welkom.