Matrassen 180x210 cm

Matrassen 180x210 cm

Matrassen van 180x210 cm zijn steeds normaler. Wij worden langer en willen graag langere matrassen en bedden.

Lees meer
1 - 6 van 6 producten
 
1 - 6 van 6 producten

Matrassen van 180x210 cm

Voor een optimale nachtrust is het belangrijk dat je op een goed matras slaapt dat het lichaam ondersteunt en comfort biedt. Een matras van 180x210 cm wordt steeds vaker verkocht, omdat wij allemaal langer worden. Afhankelijk van je eigen voorkeur is het belangrijk om een matras te kiezen dat perfect bij jou past. Bij ons vind je een matras van 180x210 in diverse uitvoeringen en je kunt hem altijd komen uitproberen. Of het gaat om een schuim matras, een matras met pocket- of bonellvering: je vindt bij Slaaploods altijd wat je zoekt.

Een matras van 180x210 cm bij ons kopen

Een matras van 180 x 210 cm koop je bij ons met een paar klikken. Wil je liever je nieuwe matras even uitproberen? Dan kun je in onze winkel in Breda langskomen. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om binnen 30 dagen het matras nog om te ruilen.
Een matras met maatje 180x210 cm is geschikt voor een tweepersoonsbed. Maar met alleen de afmeting ben je er nog niet. Ook het materiaal van je matras van 180x210 cm is belangrijk. Een matras met vering is doorgaans harder en biedt meer stevigheid. Wil je liever een matras dat zich naar je lichaam vormt? Dan is een matras van koudschuim een betere optie.

Kies het juiste materiaal voor jouw nachtrust

Een ‘beste matras’ voor iedereen bestaat niet. Ieder mens is namelijk anders, en slaapt ook anders. Daarnaast heeft ieder zijn persoonlijke voorkeur over bijvoorbeeld de hardheid van een matras. Als je vaak op je zij slaapt, is het beter om voor een pocketvering matras te kiezen. Door de comfortzones worden je heupen en schouders beter ondersteunt. Lig je vaker op je buik? Dan is een hard matras goed voor je, dit kan zowel een pocketvering als volledig schuim matras zijn. Lig je vaak op je rug? Dan kan je zowel pocketvering of koudschuim kiezen. Ook de hardheid is dan een persoonlijke keuze.

Probeer altijd een matras uit voordat je het daadwerkelijk koopt, want een goede nachtrust begint bij een goed matras.

Bestel online of bezoek onze winkel

Wil jij ook een 180x210 cm matras van de beste kwaliteit en die je het beste slaapcomfort biedt? Neem dan vandaag nog contact met ons op en/of bezoek onze winkel in Breda. Hier kun je proefliggen op ons grote aanbod matrassen in diverse uitvoeringen en types. Of het nu gaat om een pocketvering of koudschuim matras: wij hebben alle typen in de showroom liggen. Ook voor specifieke matraswensen kun je bij ons terecht! Weet je nog niet helemaal wat je zoekt? Dan staan wij graag voor je klaar bij het kiezen van het juiste type matras, dekbed of beddensoort.