Matrassen 80x200 cm

Een matras van 80x200 centimeter kan je perfect gebruiken voor een éénpersoons bed of twee 80 x 200 cm matrassen voor een tweepersoons bed. Wij hebben diverse 80 bij 200 cm matrassen op voorraad. Alle overige 80 centimeter brede matrassen leveren wij binnen twee weken!

Lees meer
1 - 10 van 10 producten
 
1 - 10 van 10 producten

Het voordeel van een 80x200 cm matras ten opzichte van een tweepersoons matras is dat dit matras makkelijker te draaien is. Het regelmatig draaien van een matras verlengt de levensduur van het matras, zodat dit matras langer meegaat. We raden aan om je matras elke maand een keer te draaien. Aangezien onze matrassen symmetrisch zijn opgebouwd, hebben deze geen voor- en achterkant én geen boven- en onderkant. Op deze manier kan je het matras dus beide kanten op draaien.

Koudschuim matras 80x200 cm

Ben je op zoek naar een goedkoop en goed matras van 80 bij 200 centimeter? Kies dan voor ons koudschuim matras Galaxy 20. Dit 20 centimeter dikke matras heeft een kern van hoogwaardig koudschuim. Koudschuim is een erg verend materiaal en ademt door de open celstructuur van het schuim zeer goed. Vooral voor kinderen en jongeren is dit een erg geschikt matras. Dit koudschuim matras heeft een anti-allergische matrashoes die afritsbaar en wasbaar is.

Pocketvering matras 80x200 cm

Ook qua pocketvering matrassen hebben wij een ruime keuze in de afmeting 80x200 cm. Pocketvering zijn veren verpakt in pockets (zakjes), waardoor de veer bij elkaar blijft zitten. Onze pocketvering heeft zeven comfortzones, zodat het lichaam op de juiste manier ondersteuning krijgt van het matras. Hoe meer veren per vierkante meter, des te beter je gewicht over het matras verdeeld wordt. Hierdoor bevorder je een goede lighouding. In ons King de Luxe en Princess matras zitten de meeste veren per vierkante meter verwerkt.

Bovenop en onder deze pocketvering heb je keuze uit drie verschillende afdeklagen. Koudschuim, traagschuim en latex. Koudschuim heeft als kenmerk dat dit erg goed veert en ademt, latex veert ook erg goed en heeft een perfecte ondersteuning, traagschuim kent geen drukpunten maar kan je als warm ervaren. Wil je de voordelen van traagschuim, maar het koele van koudschuim? Kies dan voor het Ergo Sence Duocomfort of Partner matras!