Matrassen 90x190 cm

1 - 12 van 12 producten
 
1 - 12 van 12 producten

Matras 90x190 cm

Kinderen slapen op een bed dat net iets kleiner is dan een bed van een volwassene. Doorgaans is een bed van 90x190 cm geschikt voor je kind. Ook voor volwassenen die iets kleiner van postuur zijn, is een bed met een 90x190 cm matras vaak een comfortabele oplossing. Wij hebben een breed aanbod 90x190 cm matrassen. Het is belangrijk dat het matras bij jou past. Hoe je daarachter komt? Lees er hieronder meer over en laat je bijstaan door ons professioneel advies zodat je kind en ook jij van een goede nachtrust genieten.

Soorten materialen matras 90x190 cm

Matrassen van 90x190 cm zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Wat het meest geschikt is, is erg afhankelijk van persoonlijke smaak en wat jij of je kind lekker vinden liggen. Er is een groot verschil tussen volledig schuim matrassen en matrassen met pocket of bonellvering. Het verschil tussen schuim en vering is dat een matras van schuim één comfortzone heeft, en een veringmatras zeven comfortzones heeft. Maar hiervoor geldt dus: wat voor de een lekker ligt, kan voor de ander minder comfortabel zijn. Denk dus altijd goed na voordat je een matras 90x190 cm koopt en probeer exemplaren uit. Sowieso is het verstandig om eveneens, als je een matras met vering koopt, een matrastopper aan te schaffen. Dit verbetert het lig- en slaapcomfort aanzienlijk.

Een matras kopen, waar begin je?

Het belangrijkste aan een matras is dus dat het lekker ligt. Maar hoe kom je hierachter? Probeer het uit in onze showroom! In onze winkel in Breda heb je een groot aanbod en geschikte mogelijkheden om allerlei soorten matrassen uit te proberen. Weet je al wat je wil en welke matrasmaat geschikt is voor jouw bed? Dan vind je gegarandeerd jouw favoriete matras in onze webshop. Tevens kun je ook bij ons terecht voor alle andere slaapartikelen zoals toppers, dekens, hoezen of kussens. Als je nog op zoek bent naar advies, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor je klaar.