Matrassen 90x210 cm

Op zoek naar één of meerdere matrassen van 90 centimeter breed en met een lengtemaat van 210 centimeter? Kies dan voor Slaaploods.nl! De afmeting 90x210 centimeter is voor ons standaard werk en daarom heb je deze matrassen binnen 2 weken in huis. Bestel online of kom proefliggen in onze showroom!

Lees meer
1 - 8 van 8 producten
 
1 - 8 van 8 producten

Ben je lang en wil je gewoonweg lekker ruim slapen? Kies dan voor een 210 cm lang matras. Want de maatvoering 90x210 cm is voor onze koudschuim en pocketvering matrassen standaard werk. Levering in Nederland en België binnen twee weken.

Koudschuim of pocketvering matras van 90x210 cm?

Twijfel je tussen een koudschuim of pocketvering matras van 90x210 cm? Koudschuim heeft als voordeel dat dit matras volledig schuim is en hierin geen staal is verwerkt. Een nadeel ten opzichte van pocketvering is echter dat dit matras één comfortzone heeft. Onze pocketvering matrassen hebben namelijk zeven comfortzones, zodat het lichaam overal op de juiste manier ondersteuning krijgt. Vooral voor zijslapers is dit aangenaam, zodat de heupen en schouders iets verder wegzakken in de pocketvering. Onder andere afhankelijk van je gewicht, slaaphouding en persoonlijke wensen maak je de keuze tussen koudschuim of pocketvering.

Natuurlijk ben je van harte welkom in onze showroom om de matrassen uit te proberen!