Matrassen 90x210 cm

Matrassen 90x210 cm

Welk matras het beste bij je past is voor iedereen anders. Veel mensen vinden het fijn om op een ruim matras te slapen. Bijvoorbeeld als je lang bent of wanneer je gewoonweg lekker ruim wilt slapen. Een matras van 90 x 210 cm is in dit geval de ideale afmeting. Hieronder vind je onze collectie 90 x 210 matrassen. Deze afmeting is voor ons standaard werk en daarom heb je deze matrassen binnen twee weken in huis. Bestel online of kom proefliggen in onze showroom!

Lees meer
1 - 10 van 10 producten
 
1 - 10 van 10 producten

In het bovenstaande assortiment 90x210 cm matrassen heb je de keuze uit verschillende materialen en veringen, zoals koudschuim en pocketvering. Maar wat is het beste voor jouw lichaam?

Een matras van 90 x 210 cm

Een matras van 90x210 cm is vandaag de dag een gangbare matrasmaat. Vroeger was dit echter niet zo. Veel matrassen waren vroeger slechts 200 cm lang. Omdat we tegenwoordig steeds langer worden, komt de maat 90x210 steeds vaker voor. Voor eenpersoonsbedden is het tegenwoordig heel normaal dat ze 90 cm breed zijn. Ook voor tweepersoonsbedden komt het tegenwoordig steeds vaker voor dat deze 180 cm breed en 210 cm lang zijn. In dit geval heb je dus twee matrassen van 90 x 210 cm nodig.

Koudschuim of pocketvering

Twijfel je tussen een koudschuim of pocketvering matras van 90x210 cm? Het voordeel van koudschuim is dat dit matras volledig van schuim is en dat er geen staal in verwerkt is. Het nadeel is echter dat dit matras maar één comfortzone heeft. In onze pocketvering matrassen heb je daarentegen maar liefst zeven comfortzones. Hiermee krijgt het lichaam overal op de juiste manier ondersteuning. Dit is vooral aangenaam voor zijslapers, zodat de schouders en heupen iets verder wegzakken in de pocketvering. De keuze tussen koudschuim of pocketvering is afhankelijk van je slaaphouding, gewicht en persoonlijke wensen.

Drie verschillende afdeklagen

Bovenop de pocketvering komt een afdeklaag. Je hebt hierbij de keuze uit vier varianten. Je kiest voor comfortschuim, traagschuim, koudschuim of latex. Kenmerkend aan traagschuim is dat het schuim reageert op warmte. Op basis van je lichaamswarmte wordt het matras naar je lichaam gevormd. Koudschuim is daarentegen een stuk soepeler en veert meteen met je lichaam mee. Net als latex biedt koudschuim een goede ondersteuning voor je lichaam.

Vrijblijvend langskomen in onze showroom

Ben je benieuwd welk matras van 90 x 210 cm het beste bij jou past? Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda om de verschillende soorten matrassen uit te proberen! Heb je het juiste matras al op de website gevonden? Bestel je matras direct online!