Matrassen 90x220 cm

Matrassen 90x220 cm

Een matras van 90x220 centimeter is voor ons standaard werk. Wij leveren deze afmeting binnen twee weken bij je thuis. Ben je lang en wil je een geschikt matras? Kies dan voor Slaaploods.nl: een ruime keus in 90x220 cm matrassen én snel in huis!

Lees meer
1 - 10 van 10 producten
 
1 - 10 van 10 producten

Extra lange matrassen van 90 x 220 cm

Matrassen van 90x220 cm worden tegenwoordig steeds meer gemaakt. Jaren geleden was dit echter niet zo. Vroeger waren matrassen vaak maar 200 cm lang. Tegenwoordig worden mensen steeds langer en daar worden onze matrassen op aangepast. Een matras met de maat 90 x 220 cm is daarom voor ons standaard werk en leveren we deels uit voorraad. Ook tweepersoonsbedden worden steeds vaker in de maat 180 x 220 cm gemaakt. Voor een bed in deze maat heb je twee keer een matras 90 x 220 cm nodig.

Pocketvering of koudschuim

Weet je nog niet precies of je een koudschuim of pocketvering extra lang matras van 90 x 220 cm wilt? Een groot voordeel van koudschuim is dat er geen staal in het matras verwerkt zit. Het matras is volledig van schuim gemaakt. Daartegenover staat dat dit matras slechts één comfortzone heeft. Onze pocketvering matrassen hebben maar liefst 7 comfortzones. Dit zorgt voor de juiste ondersteuning voor je hele lichaam. Met name voor zijslapers is dit fijn. Zo kunnen de heupen en schouders namelijk wegzakken in de vering. Of je kiest voor pocketvering of koudschuim is afhankelijk van je gewicht, houding en persoonlijke voorkeur.

Koudschuim, traagschuim of latex

Op de bovenkant van de pocketvering wordt een afdeklaag geplaatst. Daarbij heb je de keuze uit drie verschillende materialen. Koudschuim, traagschuim of latex behoren tot de opties. Kenmerkend aan koudschuim is dat het soepel is en bij elke beweging meteen met je lichaam mee veert. Net als een latex toplaag biedt koudschuim een goede ondersteuning voor je lichaam. Traagschuim veert daareentegen pas met je lichaam mee wanneer het matras warm wordt door jouw lichaamswarmte. Zo wordt het matras telkens naar je lichaam gevormd. Heb je het snel warm in bed? Kies dan voor een koudschuim afdeklaag. Slaap je op je rug en heb je het niet snel warm? Dan raden we latex of traagschuim aan.

Het ideale matras voor jou

Ben je benieuwd welk matras van 90 x 220 cm het beste bij jou past? Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda om verschillende soorten matrassen uit te proberen! Heb je het juiste matras al op de website gevonden? Bestel je matras direct online!