Matrassen 90x220 cm

Een matras van 90x220 centimeter is voor ons standaard werk. Wij leveren deze afmeting binnen twee weken bij je thuis. Ben je lang en wil je een geschikt matras? Kies dan voor Slaaploods.nl: een ruime keus in 90x220 cm matrassen én snel in huis!

Lees meer
1 - 8 van 8 producten
 
1 - 8 van 8 producten

Extra lange matrassen van 90x220 cm

Op zoek naar een extra lang matras van 90x220 centimeter, waarop je geen 12 weken wilt wachten? Kies dan een koudschuim of pocketvering matras van 90 x 220 centimeter uit de bovenstaande collectie. Deze lengtemaat van 220 centimeter is bij ons standaardwerk, zonder extra levertijd. Ook deze matrassen heb je binnen twee weken in huis!

De extra lange pocketvering matrassen hebben zeven comfortzones, evenredig verdeeld over het matras. Hierdoor geniet je ook op dit lange matras van optimaal slaapcomfort. Heb je het snel warm in bed of draai je veel? Kies dan voor een koudschuim afdeklaag op de pocketvering. Slaap je op je rug en heb je het niet snel warm in bed? Dan is latex of traagschuim een betere keuze. Afhankelijk van je slaaphouding, gewicht en persoonlijke voorkeuren maak je een keuze uit medium of hard.

Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom om de matrassen uit te proberen. Hier hebben we ook voorbeelden van matrassen en boxsprings met de maatvoering 90x220 en 180x220 centimeter.