Koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen ventileren erg goed. Heb jij het snel warm in bed? Dan is dit type matras zeker een aanrader.

Een koudschuim matras heeft namelijk een open celstructuur. Dat houdt in dat het matras goed vocht opneemt en dus ook goed ventileert, daarnaast komt kuilvorming niet voor bij dit matras. Een koudschuim matras is een kwalitatief goed matras dat veel ondersteuning biedt. Koudschuim matrassen hebben een lange levensduur en een corrigerend vermogen. Dit zorgt ervoor dat het jouw lichaam op de juiste manier blijft ondersteunen. Zodra jij het bed verlaat, krijgt het koudschuim zijn eigen vorm weer terug.

1 - 13 van 13 producten
 
1 - 13 van 13 producten

Waarom een koudschuim matras?

We hebben al een aantal voordelen genoemd van een koudschuim matras zoals een goede ventilatie, het matras neemt vocht op, er is geen kuilvorming en het biedt een goede ondersteuning. Daarnaast zorgt een koudschuim matras voor een optimaal slaapcomfort. Een goede nachtrust is belangrijk en door de goede ondersteuning, haal je het optimale uit dit matras. Je zult merken dat je veel uitgeruster je bed uitkomt. Bij een koudschuim matras wordt de kwaliteit uitgedrukt in HR, High Resilience. Let erop dat je geen matras koopt met een HR lager dan 40. Het beste is 45, 50, 55 of 60 HR. Dit geeft namelijk de veerkrachtigheid aan. Een koudschuim matras gaat ongeveer 15 tot 20 jaar mee. Dat is de investering wel waard!

Koudschuim matras kopen

Bij ons ben je aan het juiste aders om een koudschuim matras aan te schaffen. Wij bieden een zeer divers assortiment: of je nu een eenpersoons matras of een tweepersoons matras wil, wij hebben voor ieder wat wils. Goede matrassen tegen zeer scherpe prijzen, dat is wat je kunt verwachten van ons. Bestel je koudschuim matras online of kom langs in onze showroom. We begrijpen dat je graag even wilt komen proefliggen. Wij staan voor je klaar en voorzien je graag van gepast advies.