Matras op maat

De meeste matrassen zijn te verkrijgen in de standaard maten. Maar wat als je een matras op maat wilt laten maken? Je zoekt bijvoorbeeld een matras in een afwijkende maat voor je caravan, camper, vouwwagen, boot of vakantiehuisje?
Wij hebben hiervoor de juiste oplossing: laat je matrassen volledig op maat maken! Benieuwd naar de opties voor jouw matras op maat? Lees snel verder.

Ga hier direct naar:

Caravan matrassen op maat
Camper matrassen op maat
Bootmatrassen op maat

matras op maat

Matras op maat kopen

Wil je een matras op maat laten maken en kopen? Dan raden we aan om met ons een afspraak te maken, zodat jij kunt komen proefliggen. Alleen op die manier weet je zeker dat het materiaal, de stof en het comfort van het matras goed zijn. Zeker bij een matras op maat niet onbelangrijk, aangezien wij dit matras helemaal voor jou personaliseren. Het zou dan ook zonde zijn dat het op een of meerdere punten niet voldoet aan je verwachtingen of eisen. Wij denken graag met je mee en geven passend advies. Mocht langskomen lastig zijn, kan het ook altijd telefonisch of per mail. We hebben dan duidelijke tekeningen met maatvoeringen nodig.

Maatwerk bij Slaaploods: alles is mogelijk!

Het maatwerk van onze matrassen gaat ver. Zo kunnen we eigenlijk ieder rechttoe rechtaan matras in een andere maatvoering leveren. Dat geldt niet alleen voor de afmetingen (lengte en breedte), maar ook voor de dikte. Koudschuim matrassen leveren wij in elke gewenste dikte. Een pocketvering matras is altijd minimaal 18 cm dik. Wil je een pocketvering matras dat afwijkt van de standaardmaten? Wij maken dit matras voor jou op maat. Belangrijk om te weten: het is niet mogelijk om een pocketvering of bonellvering matras met een ronde vorm zoals een bocht of inkeping te maken. Dit materiaal laat het niet toe om in zo’n vorm gemaakt te worden.

Speciaal maatwerk

Bij ons ben je aan het juiste adres voor matrassen voor je caravan, boot of camper. Vaak hebben deze matrassen een bepaalde hoek of inkeping nodig zodat hij op de vorm van het bed past. Omdat deze matrassen vooral van (koud)schuim worden gemaakt, zijn ze heel makkelijk in een juiste vorm te snijden. We raden het aan om, als je op zoek bent naar dit soort matrassen, altijd de juiste maatvoering op te nemen voordat je langskomt. Een voordeel is dat ons maatwerk niet per se duurder is dan andere matrassen, maar dat we wel hoogwaardige materialen gebruiken. En dat merk je zeker als je ’s avonds gaat slapen in je camper of caravan.

Plan een afspraak in

Wil jij ook dat wij voor jou een matras op maat maken? Plan dan vandaag nog een afspraak met ons. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Ook kun je altijd persoonlijk een afspraak maken voor een bezoek in onze webshop. Onze medewerkers voor je klaar en voorzien je van passend advies en praktische tips!

Meer informatie via info@slaaploods.nl of bel/WhatsApp 076 - 889 04 36.

Let op: op maat gemaakte producten zijn uitgesloten van herroepingsrecht. Dat wil zeggen dat het niet geretourneerd of geannuleerd kan worden.