Het coronavirus. Hoe gaan wij hier mee om?

Door de ontwikkelingen van het coronavirus treffen we extra maatregelen. We volgen hierin de adviezen vanuit de RIVM en de overheid.

Onze showroom

Jouw en onze gezondheid staat natuurlijk voorop. Onze showroom/winkel is open, we treffen wel maatregelen:

  • De showroom bezoeken is enkel mogelijk op afspraak, uiteraard binnen onze openingstijden. Bel of mail ons om dit in te plannen. Openingstijden: https://www.slaaploods.nl/contact.
  • Kom met maximaal 2 personen naar onze showroom!
  • We wassen onze handen extra vaak.
  • Handen schudden we even niet.
  • We helpen je graag, maar wel met extra afstand (minimaal 1,5 meter) van elkaar.

Zelf zijn we fit en gezond en bij twijfel blijven we thuis. Heb je zelf griepverschijnselen of hoest je, vragen we je zeer dringend om thuis te blijven. Dit volgens de maatregelen vanuit de overheid.

Leveringen Slaaploods.nl

Wij volgen dezelfde richtlijnen als PostNL om verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Leveringen gaan door. Ook montage is weer mogelijk, onder strikte voorwaarden.
  • Voor jouw gezondheid en onze mensen vermijden we contact. Dit wil zeggen dat we een veilige afstand van elkaar hanteren van minimaal 1,5 meter.
  • Bij onze bezorger kan je enkel per pin betalen. Alle eigen leveringen van Slaaploods dienen vooraf per bank overgemaakt te zijn.
  • Onze bezorger tekent, na toestemming van jou als klant, voor een goede ontvangst.
  • Heb je een bestelling bij ons gedaan, maar heb je zelf klachten? Laat het ons weten zodat we hiermee rekening kunnen houden betreffende de levering.

Uiteraard kun je 24/7 terecht op Slaaploods.nl. Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar en staan klaar om u te helpen en adviseren:

Telefonisch en per WhatsApp: 076 - 889 04 36
Per e-mail: info@slaaploods.nl
Chat via onze website
Chat via onze Facebook pagina

De situatie rondom het coronavirus is voor iedereen heel vervelend, maar we zullen er samen het beste van moeten maken. Alvast bedankt voor je begrip.

Het team van Slaaploods.nl.

Meer blog artikelen

Wat doe je als je een boxspring hebt gekocht?

Wat doe je als je een boxspring hebt gekocht?

Je hebt net een boxspring gekocht, gefeliciteerd! Uitkijken naar het levermoment. Tot die tijd lekker wachten of tref je al een aantal voorbereidingen?

Lees meer
Wat kan je doen als je niet in slaap kunt komen?

Wat kan je doen als je niet in slaap kunt komen?

Een van de meest vervelende dingen die je kunt meemaken is dat je na een lange dag hard werken, sporten of ander soort inspanning ’s nachts de slaap niet kunt vatten. We weten allemaal dat een goede nachtrust belangrijk is voor de mens en dat we eigenlijk niet zonder kunnen. Gemiddeld slapen we dan ook zo’n zeven tot acht uur per nacht. Dit is doorgaans voldoende om genoeg energie op te doen voor de volgende dag. Maar wat als je niet in slaap kunt komen? Wat doe je dan? In dit blog lees je meer over wat je kunt doen als je de slaap maar niet kunt vatten.

Lees meer