Het ultieme hotel gevoel: tips voor een luxe slaapkamer

Wakker worden in een fijn hotelbed is heerlijk. Kamers in een hotels hebben vaak een luxe uitstraling, gecombineerd met het beste comfort. En niet minder fijn: de styling in een hotelkamer is vaak prachtig. Hoe geweldig zou het zijn om dat luxe hotelgevoel elke dag te ervaren?

Een luxe slaapkamer creëren

Het fijne is dat je hiervoor helemaal niet iedere nacht in een hotel hoeft te overnachten. Je creëert dat luxe gevoel gewoon bij jou thuis! Wij geven je tips voor het inrichten van een luxe slaapkamer, zodat je elke dag de luxe van een hotelkamer ervaart.

Een luxe bed

Het belangrijkste element in de slaapkamer is natuurlijk het bed. Je slaapt er elke nacht op, daarom is een bed van goede kwaliteit heel belangrijk. Wil je de ultieme luxe in je slaapkamer ervaren? Kies voor een luxe boxspring met tv lift. Lekker tv kijken in bed op zondagochtend, dat is toch heerlijk? Dit type boxspring is uitgerust met een voetenbord met tv lift. De tv verschijnt alleen als je er gebruik van maakt. Ben je klaar met tv kijken? Dan laat je de tv automatisch weer omlaag zakken, zodat de tv weer netjes wordt opgeborgen in het hoofdbord. Dat is nog eens een multifunctioneel bed!

boxspring met TV lift

Mooie materialen

Naast het comfort van je bed doet design ook veel voor de uitstraling van jouw slaapkamer. Ga voor mooi luxe materialen en kleuren die goed matchen met de rest van de ruimte. Het mooiste is als je dit laat terugkomen in de muren, gordijnen en de vloer. Kleuren als antraciet of donkerblauw zijn heel geschikt om de ruimte om te toveren in een luxe slaapkamer. Of maak gebruik van mooie materialen zoals satijn of velours. Denk hierbij aan een chic hoogpolig vloerkleed of luxe satijnen gordijnen.

Leuke accessoires

De basis van een luxe slaapkamer is vaak redelijk rustig. Zodra de basis staat wordt het pas echt leuk. Nu ga je spelen met accessoires! Met de juiste items maak je jouw luxe slaapkamer helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor kussentjes met een luxe uitstraling en mooie lampen. Wat dacht je van een mooie kroonluchter of trendy designlamp? Als je wat extra ruimte in je kamer hebt is het leuk om een gezellige zithoek te maken. Dit zie je veel in luxe hotels. Een chaise longue is hier ideaal voor. Nog een leuke salontafel erbij en je eigen hotelkamer is compleet.

Meer blog artikelen

Boxsprings en huisstofmijt. Gaat dat samen?

Boxsprings en huisstofmijt. Gaat dat samen?

Men denkt vaak dat boxsprings en huisstofmijt allergieën niet samen gaan. Maar niets is minder waar! Wij leggen uit hoe jij met jouw allergie toch op een boxspring kan slapen.

Lees meer
Tips voor het vervangen van de bekleding van je boxspring

Tips voor het vervangen van de bekleding van je boxspring

Voorzie je bed of boxspring snel van een nieuwe kleur met onze hoezen. Hoe? Lees dan snel dit blog met meer informatie over deze producten.

Lees meer