Voorjaarsacties bij Slaaploods.nl

***Wegens succes is onze voorjaarsactie verlengd!***
***Zo lang de voorraad strekt, krijg je gratis kussens bij je Prince de Luxe matrassen!***

Het voorjaar is alweer begonnen! Ga vol energie en lekker uitgerust de lente en zomer in met nieuwe matrassen of een nieuwe boxspring van Slaaploods! Geniet van speciale voorjaarsacties bij Slaaploods.nl, zowel online als in onze showroom.

Gratis kussen(s) bij aankoop van een matras Prince de Luxe

Heerlijk slapen op een nieuw matras doe je natuurlijk niet zonder kussen. Dit hoofdkussen met unieke bolletje vezelvulling geeft je het comfort van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch: anti-allergisch, wasbaar en het biedt een uitstekende vochtregulatie. De hoge border van het kussen corrigeert de nek en de wervels liggen in een vloeiende lijn. Dit kussen is 60x70 centimeter groot.

Bij aankoop van een éénpersoons matras Prince de Luxe (t/m 120 cm breed) krijg je één kussen gratis ter waarde van € 49,95!
Bij aankoop van een tweepersoons matras Prince de Luxe (140 t/m 200 cm breed) krijg je twee kussens gratis ter waarde van € 99,90!

Bestel hier je Prince de Luxe matras(sen)!

Matras Prince de Luxe met gratis kussens

 

Upgrade je eigen samengestelde boxspring naar Prince de Luxe matrassen

Bijna al onze complete boxsprings zijn helemaal zelf samen te stellen. Je hebt hier de keuze uit alle afmetingen, zeven typen stof, in totaal zo'n 35 kleuren, matrassen, topper en eventuele accessoires. De keuze qua type matas heb je tussen ons pocketvering matras Ramona, afgedekt met comfortschuim en ons pocketvering matras Prince de Luxe, afgedekt met koudschuim. Koudschuim is qua ventilatie en veerkracht beter dan comfortschuim én het maakt de instap van je boxspring net iets hoger. Dit komt namelijk omdat het Prince de Luxe matras vier centimeter dikker is dan het Ramona matras. Dit is dus een ware upgrade van je boxspring!

Kies je voor de upgrade naar de matrassen Prince de Luxe in je boxspring?
Dan krijg je daar van ons twee gratis kussens t.w.v. € 99,90 bij!

Bekijk hier onze boxsprings en bestel!

gratis kussens

 Actie geldig zolang de voorraad strekt.