Dekbedden

Dekbedden

Een fijne nachtrust begint bij onder een prettig dekbed. Of je nu een nieuw dekbed zoekt voor bij je pas gekochte boxspring of dat je je huidige beddengoed aan vervanging toe is: hier vind je een groot aanbod verschillende dekbedden. Heerlijk warme in de winter of juist verkoelende exemplaren in de zomer. Maak kennis met de opties en bestel het model dat jou aanspreekt in onze webshop of via onze showroom. Wat voor product je ook zoekt, in ons assortiment vind je alles voor een prettige nachtrust!

1 - 17 van 17 producten
 
1 - 17 van 17 producten

Dekbed kopen

Een dekbed koop je niet zomaar. De meeste mensen slapen dan ook al flink wat jaren onder hetzelfde type. Toch is het aan te raden om ook je dekbed regelmatig te vervangen. Natuurlijk niet ieder jaar, maar eens in de tien tot maximaal vijftien jaar is een goede graadmeter om een nieuw dekbed uit te zoeken. Zonder dat we het zien is het namelijk een plek waar bacteriën en vuil zich nestelen. Een dekbed wassen is vaak een tijdrovende klus, aangezien het vrij lang duurt om een dekbed goed te drogen. We zien vaak dat mensen daarom twee soorten dekbedden in huis hebben voor de afwisseling. Een goed dekbed is in ieder geval belangrijk. Het biedt comfort, warmte, ondersteuning en een gevoel van geborgenheid.

Een dekbed het hele jaar door

Over het algemeen zijn de 4-seizoenen dekbedden het vaakst gebruikt in ons land. Het zijn dekbedden waaronder je, zoals de naam al zegt, het hele jaar door prettig slaapt. 4-seizoenen dekbedden zijn opgebouwd uit twee delen. Deze delen zijn samen te voegen of los te maken, waardoor je dus zelf een warmer of koeler dekbed creëert. De twee delen van het dekbed hebben allebei verschillende vulgewichten waardoor het ene beter is voor de zomer en het ander beter voor de herfst en de lente. Samen zullen de dekbedden je ook in de winter heerlijk warm laten slapen.

Enkele dekbedden

Er bestaan echter nog meer soorten dekbedden, waaronder een enkel dekbed. Dit dekbed geeft je warmte en laat het comfortabel om je heen vallen. Enkele dekbedden zijn dan ook vaak wat zwaarder, waardoor ze het lichaam prettig omsluiten. Ook heeft het een goede vochtregulatie. Let op: in de zomermaanden kan dit type wel wat warmer aanvoelen.

Tip: Beddengoed fris houden? Zorg dan dat het regelmatig gewassen wordt of dat je het regelmatig laat luchten. Uiteindelijk gaat je beddengoed zo ook langer mee.

Meer weten? Kom langs in onze showroom!

Wil je liever zelf ervaren hoe de stof van ons beddengoed aanvoelt? Of wil je het verschil tussen de synthetische dekbedden en natuurlijke dekbedden voelen? Je bent altijd welkom in onze showroom in Breda. Hier helpen we jou bij het kiezen van een nieuw dekbed of geven we advies en praktische tips. Liever advies vanaf afstand? Neem dan altijd even contact op via ons contactformulier of bel naar het nummer dat je op de website vindt.