Pocketvering toppers

Pocketvering toppers

Een pocketvering topper geeft een stevig comfort en biedt door de comfortzones extra goede ondersteuning aan jouw lichaam. Heb je het snel warm? Kies dan voor een koudschuim variant van deze pocket toppers.

1 - 6 van 6 producten
 
1 - 6 van 6 producten

Pocketvering topper: een stevig comfort

Het geheim van een goede nachtrust gaat verder dan een comfortabel bed. Het komt neer op de details, zoals de topper die je kiest. Heb je al gehoord van de pocketvering topper? Dit is een extra dikke topper dat een fijn comfort biedt op maat gemaakt voor jouw wensen en behoeften.

Wat is een pocketvering topper?

Een pocketvering topper wordt gevormd door honderden kleine, individueel ingekapselde veren. Deze constructie leidt tot een comfortabele, flexibele en goed geventileerde topper. Dus waarom zou je ervoor kiezen?

Een van de belangrijkste voordelen van een pocketvering topper is de juiste ondersteuning die het biedt. Dankzij de individueel ingekapselde veren, past deze topper zich precies aan de contouren van je lichaam aan. Door deze zogenoemde puntelasticiteit krijgt elk deel van je lichaam precies de ondersteuning die het nodig heeft.

Zones in het topmatras

Pocketvering toppers zijn opgedeeld in verschillende zones, bij ons zijn dat 7 comfortzones. Deze zones zijn aangepast aan de verschillende delen van het lichaam. Bijvoorbeeld een iets softere zone in de schouderzone en een wat stevigere in de heupzone. Dat maakt dat je lichaam altijd perfect op de matras wordt uitgelijnd, wat een optimale ontspanning en herstel tijdens je slaap bevordert.

Koudschuim, traagschuim of latex?

Aan de boven- en onderzijde van een pocketvering topper zit een comfortlaag, gemaakt van schuim of latex. Bij ons heb je de keuze tussen koudschuim, traagschuim en latex. Koudschuim biedt een fijne, flexibele ondersteuning en een open celstructuur voor goede ventilatie. Traagschuim vormt zich nog beter naar je lichaam en neemt druk weg. En een latex topper is heel soepel en elastisch. Traagschuim en latex ventileren minder goed dan koudschuim.

Een pocketvering topper met koudschuim is een hele stevige topper.

Snelle levering & alles op maat mogelijk

Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om van je nieuwe pocketvering topper te genieten. Daarom streven we altijd naar een snelle levering. En niet alleen dat, we bieden je ook de mogelijkheid om je topper helemaal op maat te laten maken. Dus of je nou een standaard bed of een bed met bijzondere afmetingen hebt, wij zorgen ervoor dat je topper perfect past.

Kies dus voor een pocketvering topper en ervaar het verschil. Geniet van de juiste ondersteuning, een goede nachtrust en slaapcomfort op maat. Ben je klaar om je slaap naar een hoger niveau te tillen?