Natuurlijke dekbedden

Natuurlijke dekbedden

Liever slapen onder een dekbed op basis van natuurlijke materialen? Dat kan! Natuurlijke dekbedden hebben een prima warmte-isolatie. Dat maakt ze natuurlijk geschikt voor in de koudere wintermaanden. Het geheim van het natuurlijke dekbed is dat ze gevuld zijn met een hoge kwaliteit wol of dons en veertjes. Natuurlijke materialen dus, die omsloten worden door een luxe tijk van hoge kwaliteit katoen. Maak kennis met de natuurlijke dekbedden uit onze collectie en geniet van een fijne nachtrust. Iedere nacht weer. Verkrijgbaar van 140x200 t/m 260x220 cm.

1 - 9 van 9 producten
 
1 - 9 van 9 producten

Natuurlijk dekbed kopen

De natuurlijke dekbedden uit onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Het Soul dekbed is ons donzen dekbed, voorzien van eendendons en -veertjes. Daarnaast hebben het het dekbed Lana. Dit is een 4-seizoenen dekbed met Texelse scheerwol.
Voor de beide dekbedden uit onze collectie geldt dat ze in de diverse maten verkrijgbaar zijn. Van 140x200 cm t/m 260x220 cm. De dekbedden sluiten dus altijd perfect aan op de afmetingen van je bed. Of dat nu een ledikant of een boxspring is: onze natuurlijke dekbedden zijn er voor ieder bed!

Een combinatie van materialen

Dekbedden met natuurlijke materialen bestaan vrijwel altijd uit een combinatie van verschillende soorten materiaal. De vulling is anders dan de tijk.

  • Wol: wol als vulmiddel is luxe. Tijdens koude wintermaanden geeft het een prettige warmte af, maar laat ook lucht door waardoor je het niet snel té warm krijgt. De vochtregulatie van wol is erg goed.
  • Dons en veren: de vulling van dons en veren zorgt voor een prettig, luchtig dekbed en houdt de warmte goed binnen. Uiteraard is dit dons conform de Europese Norm 12934.

Goed om te weten

De dekbedden met natuurlijke materialen kunnen gewoon op 40 en maximaal 60 graden Celsius gewassen worden. Maar let sowieso altijd even op het etiket voor de juiste wasvoorschriften als je dit dekbed wil wassen. Verder is het belangrijk om, net als andere soorten dekbedden, ook het natuurlijke dekbed regelmatig te luchten zodat het dekbed fris blijft.

Slaaploods helpt je beter slapen

Ben je benieuwd of dit soort dekbedden iets voor jou zijn? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van een dekbed dat bij jouw smaak en manier van slapen past. Liever je dekbed online bestellen? Vul dan het contactformulier op onze website in en vraag naar de mogelijkheden. Ook als je vragen hebt over andere producten zoals matrassen, toppers, specifiek beddengoed of hoeslakens helpen we je graag.