Koudschuim toppers

Koudschuim toppers

Wil je een comfortabele, fijne nachtrust tegemoet gaan? Dan is een koudschuim topper uit onze collectie een echte aanrader. Koudschuim toppers (ook wel topdekmatras of oplegmatras genoemd), hebben een hoge mate van comfort en bieden het lichaam voldoende steun tijdens de slaap. In ons assortiment hebben we verschillende koudschuim toppers, geschikt voor ieder type slaper en verkrijgbaar in alle afmetingen.

Lees meer
1 - 13 van 13 producten
 
1 - 13 van 13 producten

Wat is koudschuim precies?

Koudschuim wordt gemaakt van een bepaald type polyurethaan (kunststof). Het schuim wordt ook HR genoemd en staat bekend om de hoge veerkrachtigheid. Koudschuim verwerkt in een topper is eigenlijk een extra, ondersteunende laag tijdens het slapen. Tot slot heeft koudschuim nog een voordeel: het schuim is nauwelijks vatbaar voor vocht of schimmels, wat de levensduur aanzienlijk verlengt. Deze redenen zorgen ervoor dat koudschuim zeer geschikt is als matras in een boot, camper of caravan.

Positieve eigenschappen

Zoals gezegd zijn de veerkracht en optimale ventilatie de belangrijkste kenmerken van koudschuim. Door de veerkracht van het schuim biedt het het lichaam een fijne ondersteuning en door de open celstructuur van koudschuim ademt het goed. Zo heb je ook in de zomermaanden een lekker frisse topper!

Extra optie: de splittopper

Voor mensen die op een (elektrisch) verstelbaar bed liggen kan het vinden van het juiste 2 persoons topmatras nog een hels karwei zijn. Onze splittoppers hebben een split van zo’n 85-90 centimeter, waardoor beide hoofddelen los van elkaar verstelbaar blijven. Bekijk hier onze splittoppers.

Afmetingen van onze toppers

Onze koudschuim toppers zijn verkrijgbaar in alle maten. Heb je een afwijkende maat? Laat het ons weten en wij helpen je. Soms zijn die standaardmaten niet voldoende en dient de topper op maat gemaakt te worden. Ook hiervoor ben je bij Slaaploods op de goede adres. Zo kunnen we onze toppers en matrassen op een door jou gewenste maat maken. Handig voor het bed in je camper of boot, dat vaak een aangepast model op maat vraagt.

Kom proefliggen in onze showroom

We raden het altijd aan om langs te komen in onze showroom in Breda. Hier kun je je nieuwe topper en ander beddengoed altijd uit komen proberen. Niet is immers zo belangrijk als een goede nachtrust op een matras of topper die aansluit op jouw slaaphouding en voorkeuren. Kom gerust proefliggen in onze winkel!