Caravan matras op maat

Heb je een caravan, dan weet je dat de matrassen die daar standaard in liggen meestal niet van de beste kwaliteit zijn. Maar een nieuw matras vinden dat ook nog eens in je caravan past, is niet altijd even makkelijk. Vaak is er natuurlijk toch wat minder ruimte in de caravan, waardoor een andere maat matras nodig is. Bij Slaaploods kun je gelukkig terecht voor een matras volledig op maat voor in je caravan!

Onze caravan matrassen zijn meestal van volledig koudschuim en van uitstekende kwaliteit. Deze matrassen maken wij geheel voor jou op maat, zodat je op een perfect passend matras heerlijk kunt slapen in je caravan!

Topdekmatras voor in je caravan

Liggen er al matrassen in je caravan, maar zijn dit bijvoorbeeld twee eenpersoons matrassen voor een tweepersoons bed? Om alles één geheel te maken, kun je er dan voor kiezen om een topdekmatras op je matras in de caravan te leggen. Zo heb je geen last meer van een spleet tussen de matrassen. Daarnaast biedt een oplegmatras van koudschuim extra comfort. Wij raden aan om zo’n topmatras uit te laten voeren met een koudschuim kern, omdat deze goed ademt en ventileert. Voor een warme zomer is dit ideaal dus! Maar ook als je een heel matras nodig hebt voor in je caravan, kun je die bij ons op maat laten maken.

Matras in je caravan vervangen

Heb je een matras in je caravan, maar ligt deze niet meer lekker? Of net een nieuwe caravan gekocht, maar de matrassen zijn versleten of vies? Dan is het misschien tijd om de matrassen te vervangen. Omdat het lastig is een matras te vinden dat precies in je caravan past, kun je het beste een matras op maat laten maken. De meeste op maat gemaakte matrassen zijn van koudschuim. Een koudschuim matras is namelijk ideaal voor in de caravan omdat deze zeer goede vochtregulerende eigenschappen heeft. Ook voor een frans matras of bed ben je bij ons aan het juiste adres.

Een frans matras of topper voor je caravan

Ook een frans matras behoort tot onze mogelijkheden. Een frans matras is een matras met een afgeronde of schuine hoek. Vaak gebruikt in caravans of campers, om te passen bij de vaak beperkte ruimte. Door de hoek die 'uit' het matras is, maken we deze matrassen voor een frans bed vaak van volledig koudschuim. Dit is in elke dikte verkrijgbaar, meet van tevoren goed op welke dikte geschikt is voor jouw ruimte!

Ook voor een frans matras hebben we specifieke afmetingen nodig, om je van de juiste prijs te voorzien. Wil je een offerte ontvangen? Stuur een tekening met afmetingen en dan krijg je van ons een scherpe prijs!

Bestel je caravan matras op maat bij Slaaploods

De caravanmatrassen die we aanbieden worden speciaal voor jouw caravan op maat gemaakt. Het zijn eigenlijk koudschuim toppers die dankzij hun lage gewicht en weinig massa precies in je caravan ingepast worden. Dus ook als je bed een inkeping heeft, is het mogelijk om deze inkeping in de juiste maat in het matras te maken. De lichtgewicht caravanmatrassen zijn dan ook minder zwaar dan een standaard matras en zijn erg flexibel. Niet alleen prettig wanneer je het matras wil verschonen of luchten, maar ook is je caravan aanzienlijk minder zwaarder. En dat is natuurlijk prettig, aangezien een caravan nooit te zwaar of te veel gewicht in zich mag hebben om veilig te weg op te mogen.

Het is een zeer goed idee om het matras voor je caravan op maat te laten maken bij Slaaploods. Bij de officiële dealer van je caravan ben je namelijk vaak wel 50% duurder uit! Wil je graag door ons een matras op maat laten maken, stuur ons een tekening of schets met de afmetingen toe. Het is ook mogelijk om het matras mee te nemen, zodat onze fabriek dit matras kan gebruiken als voorbeeld. We maken een prijsopgave op basis van de tekening of het matras dat nagemaakt moet worden. Alle afmetingen zijn mogelijk, ook 210 en 220 centimeter.

Heb je ook nog kussens nodig? Dan kun je deze bij ons ook op maat laten maken! Wil je graag even proefliggen op een koudschuim matras? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom. De levertijd van een op maat gemaakt matras voor in je caravan is ongeveer 2 á 3 weken. Bestel dus direct je matras op maat bij Slaaploods!

Stuur ons een e-mail met de afmetingen:


Openingstijden showroom

maandag: 10.00 - 17.00 uur
dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
woensdag: 09.00 - 17.00 uur
donderdag: 09.00 - 17.00 uur
vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
zaterdag: 10.00 - 14.00 uur
zondag: gesloten
1e en 2e Pinksterdag: GESLOTEN

Binnen onze openingstijden zijn wij telefonisch, per mail en chat bereikbaar.

Onze webshop is natuurlijk 24/7 open!

Contactgegevens

Adres:
Nikkelstraat 10
4823 AB Breda

Telefoonnummer & WhatsApp:
076 - 889 04 36

E-mailadres:
info@slaaploods.nl

IBAN: NL10RABO0300813074
BIC: RABONL2U
KvK-nummer: 64424022
BTW NL: NL855660272B01