Latex toppers

Latex toppers

Ben je op zoek naar een combinatie van comfort, veerkracht, duurzaamheid en prettige temperatuur? Zoek niet verder, want een latex topper is precies wat je nodig hebt! Latex toppers zorgen voor heerlijk slaapcomfort. Dit stevige materiaal heeft namelijk een hoge veerkracht en is daarnaast erg duurzaam. De soepelheid van het materiaal biedt de juiste ondersteuning voor je lichaam en door de aangebrachte gaten in het latex topdekmatras is vocht- en luchtafvoer goed geregeld. Bestel hier je latex topper en je hebt deze binnen 2 weken in huis!

1 - 6 van 6 producten
 
1 - 6 van 6 producten

Latex topmatras van Slaaploods.nl

Ben jij een rasechte koukleum en slaap je het liefst helemaal knus en ingepakt in je bed? Dan zijn latex toppers voor jou wellicht de perfecte match. Er wordt vaak gezegd dat een topper van latex stug en oncomfortabel is, maar dit is zeker niet het geval. Deze gedachte komt waarschijnlijk door het feit dat latex bekend staat als stevig materiaal, echter heeft dat juist veel voordelen en is het allesbehalve oncomfortabel. Een latex topper is van nature uiterst veerkrachtig en zorgt dus voor uitstekende ondersteuning voor het lichaam. Het past zich aan en zorgt voor steun op de juiste punten.

Topper latex kopen

Een topper van latex op jouw bed? Klinkt als een goed plan! Bij ons kan je verschillende soorten vinden. De afkomst van dit veerkrachtige materiaal is interessant. Latex komt namelijk voort uit een grondstof van de rubberboom 'Hevea Brasiliensis’. Deze groeit in Zuid-Amerika en Azië. Er worden melkbuisjes in de schors aangebracht waarin rubbermelk stroomt. Dit wordt opgeslagen in een reservoir waar het vervolgens opgeklopt wordt. Dit proces zorgt voor ontelbare luchtbelletjes die op hun beurt resulteren in een combinatie van veerkracht en ventilatie in het materiaal.

Zeer goede ondersteuning van je rug

Zoals voor alle bedden en matrassen geldt: iedereen heeft andere wensen en er bestaat geen ‘beste topper’. Dit is volkomen persoonsgebonden. Echter hebben latex toppers veel voordelen die de doorslag kunnen geven:

  • Ondersteuning. Door de veerkrachtigheid en flexibiliteit van dit materiaal is een latex topper een prima soort wat zicht aanpast aan het lichaam. Het comfort wordt versterkt door het feit dat latex op de juiste punten ondersteuning biedt, waardoor het lichaam in een prettige positie ligt, met name in de rug. Latex staat niet voor niks bekend als een van de best ondersteunende materialen.
  • Temperatuur. Wanneer je het snel koud hebt is latex een prima keuze. Latex toppers bieden immers een aangenaam warm ligcomfort wat ervoor zorgt dat je zelfs tijdens koude winternachten knus in bed kan liggen.
  • Ventilatie. Ondanks het feit dat latex toppers zorgen voor een warm ligcomfort, zal je het niet snel te warm krijgen. Mede dankzij de luchtbellen die ontstaan zijn tijdens het opkloppen van de rubbermelk in het productieproces is er een combinatie van ventilatiekanalen, open celstructuur en oppervlakteprofilering van toepassing. Wanneer je in je slaap beweegt vindt er een constante luchtwisseling plaats in het materiaal. Het matras ‘ademt’ dan als het ware.

Geïnteresseerd in een latex topper voor jouw bed? Neem een kijkje in ons assortiment!