Slaaploods.nl: waar de klant op de eerste plaats komt!

Slaaploods.nl is dé winkel waar je de beste keuze maakt voor je slaapkamer. Onze showroom in Breda versterkt de webshop, zodat je elk product kan komen testen. Als slaapspecialist adviseren wij je graag over jouw beste boxspring, matras of hoofdkussen. Maak altijd de beste keuze, tegen de scherpste prijs!


Over Slaaploods.nl in Breda

Wij zijn online leverancier mét showroom / winkel van alles voor in je slaapkamer. Wij hebben een groot assortiment waar alles is te vinden voor een heerlijke nachtrust. Wij verbinden fabrikant en klant met elkaar zonder onnodige tussenschakels. Wij bieden een ruim assortiment in boxsprings, matrassen, topmatrassen, kussens, dekbedden en bedlinnen. Door de directe samenwerking met de fabrikant kunnen wij een perfecte prijs/kwaliteit garanderen. Wij staan voor onze boxsprings en matrassen! Dit doen wij onder andere door alleen met Nederlandse fabrikanten te werken die met liefde en passie een prachtig, comfortabel en ergonomisch boxspring en matras produceren.
Ons assortiment staat ook op de website van onze partner Bol.com.

Wij helpen je graag!

Team Slaaploods.nl.


Bij ons geniet je van de volgende voordelen:

MAATWERK
Woontrends wisselen elkaar in een rap tempo af. Wij spelen hier direct op in door moderne slaapmeubels aan te bieden en ons assortiment continu up-to-date te houden. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor bij ons lange bedden en lange matrassen standaard werk is! Alles is mogelijk bij ons, wij produceren op maat.

DE BESTE PRIJS
Wij werken samen met verschillende fabrikanten waardoor we de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbieden. We hebben regelmatig leuke acties en kortingen, zowel online als in de showroom, dus houd de webshop in de gaten!

DE HOOGSTE KWALITEIT
Dankzij onze kwaliteitscontrole bieden we onze klanten de beste kwaliteit. We werken met gerenommeerde fabrikanten, die met zorg de meubels, matrassen en andere accessoires produceren.

DE KLANT = KONING
Bij Slaaploods.nl staat klantvriendelijkheid en top service hoog in het vaandel. We doen er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Scherpe prijzen, eenvoudig bestellen en online betalen. Alle producten leveren wij bij je thuis, indien gewenst tot op de slaapkamer. Mocht een product je niet bevallen, dan heb je 14 dagen retourrecht.


Volg ons ook op social media:

Facebook Slaaploods Instagram Slaaploods