Betalingsmogelijkheden

Veilig betalen is bij Slaaploods.nl goed geregeld!

Onze klanten betalen volgens de volgende veilige methodes:

iDEAL

iDEALiDEAL is een betaalmethode waarmee je als consument eenvoudig en snel je bestelling betaalt. Met iDEAL betaal je veilig en vertrouwd via je eigen bank. Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, bunq ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, SNS, Triodos Bank of Van Landschoot, dan heb je de mogelijkheid om direct te betalen met iDEAL.

SprayPay - Gespreid betalen

SprayPay Gespreid Betalen

SprayPay: bestel vandaag & betaal gespreid in 36 maandelijkse termijnen!
Vanaf nu heb je met SprayPay de mogelijkheid om je aankoop gespreid te betalen binnen 36 maanden. Gespreid betalen met SprayPay is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250 tot € 3.500,-. Om met SprayPay te kunnen betalen dien je de volgende stappen te doorlopen:

1. Inkomsten/lasten toets.
2. Identificatie met behulp van IDIN.
3. Overeenkomst digitaal accepteren.
4. Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Je krijgt direct te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay goedgekeurd is zal de bestelling doorgevoerd worden. Het eerste termijnbedrag schrijft SprayPay af binnen 30 dagen.

Bancontact

Bancontact logoMet Bancontact betaal je als Belgische klant ook vlot via deze bekende en zeer populaire betaalmethode. Online betalen met Bancontact is veilig en snel. Je selecteert Bancontact als betaalmethode en via je eigen internetbankieromgeving rond je de order af. 

 

Creditcard

VISA en MasterCardBetaal bij ons ook eenvoudig met je creditcard. Bij alle online bestellingen heb je de mogelijkheid deze af te rekenen met een creditcard, maar in onze showroom in Breda is afrekenen met een creditcard helaas niet mogelijk. Je kan betalen met Maestro, MasterCard, VISA en VPay. De kosten voor het betalen met een creditcard zijn € 5,-.

AfterPay

AfterPay logoLiever achteraf betalen? Dat kan bij ons met AfterPay. Met deze betaalmethode kun je je bestelling thuis bekijken en ervaren. Betaal vervolgens daarna via AfterPay of de app van AfterPay.
Als je kiest voor AfterPay als betaalmethode, hoef je geen account aan te maken. Het systeem van AfterPay toetst dan vervolgens of je in aanmerking komt om de bestelling achteraf te betalen. Deze toetsing gebeurd binnen enkele seconden en krijg je direct in je scherm te zien.

Betaal achteraf, lekker makkelijk!

Betalen via bankoverschrijving
Na je bestelling krijg je de bijbehorende factuur in je e-mail. Op deze factuur staat ons bankrekeningnummer, zodat je via je eigen vertrouwde bank de betaling kunt voldoen.

Betalen bij afhalen in Breda
Wanneer je ervoor kiest het product te komen afhalen in onze showroom, betaal je op het moment dat je de goederen komt afhalen. Dit is mogelijk per pin.

Wanneer je vragen hebt over een betaling of een van de methodes zoals hierboven beschreven, kun je altijd contact met ons opnemen via info@slaaploods.nl of 076-889 04 36.