Betalingsmogelijkheden

Veilig betalen is bij Slaaploods.nl goed geregeld!

Onze klanten betalen volgens de volgende veilige methodes:

iDEAL

iDEALiDEAL is een betaalmethode waarmee je als consument eenvoudig en snel je bestelling betaalt. Met iDEAL betaal je veilig en vertrouwd via je eigen bank. Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, bunq ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, SNS, Triodos Bank of Van Landschoot, dan heb je de mogelijkheid om direct te betalen met iDEAL.

 

iDEAL in3 - In 3 delen betalen met 0% rente

Je hebt bij ons de mogelijkheid om je bed, boxspring of ander product in drie termijnen te betalen! Maak gebruik van iDEAL in3: betaling in drie termijnen en iDEAL in3 is de enige gespreid betaalmethode met 0% rente!

Je koopt een product bij ons en betaalt dit in drie keer, zonder extra kosten. Het minimale bestelbedrag is € 50,- en het maximale bedrag is € 5.000,-. Op deze manier betaal je dus jouw bed, boxspring, matras of ander Slaaploods.nl product gespreid in drie termijnen.
Voorafgaand aan de betaling doet iDEAL in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, neem dan contact met ons op of kies voor een andere betaalmethode.

iDEAL in3 - gespreid betalen in 3 termijnen

Hoe werkt het?
Als je kiest voor iDEAL in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDEAL, 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje met begeleidend SMS’je zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

1. Kies & check: kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

2. Eerste betaling en bevestiging: je doet direct je eerste betaling en je krijgt een bevestiging van de bestelling.

3. Tweede en derde betaling: binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Dit allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt.

 

Bancontact

Bancontact logoMet Bancontact betaal je als Belgische klant ook vlot via deze bekende en zeer populaire betaalmethode. Online betalen met Bancontact is veilig en snel. Je selecteert Bancontact als betaalmethode en via je eigen internetbankieromgeving rond je de order af. 

 

 

Creditcard

VISA en MasterCardBetaal bij ons ook eenvoudig met je creditcard. Bij alle online bestellingen heb je de mogelijkheid deze af te rekenen met een creditcard, maar in onze showroom in Breda is afrekenen met een creditcard helaas niet mogelijk. Je kan betalen met Maestro, MasterCard, VISA en VPay. De kosten voor het betalen met een creditcard zijn € 5,-.

 

Riverty (AfterPay)

Riverty AfterPay logoLiever achteraf betalen? Dat kan bij ons met Riverty (AfterPay). Met deze betaalmethode kun je je bestelling thuis bekijken en ervaren. Betaal vervolgens daarna via Riverty (AfterPay) of de app van Riverty (AfterPay).
Als je kiest voor Riverty (AfterPay) als betaalmethode, hoef je geen account aan te maken. Het systeem van Riverty (AfterPay) toetst dan vervolgens of je in aanmerking komt om de bestelling achteraf te betalen. Deze toetsing gebeurd binnen enkele seconden en krijg je direct in je scherm te zien. Maximaal bedrag is € 2.500,-.

Betaal achteraf, lekker makkelijk!

 

Betalen via bankoverschrijving
Na je bestelling krijg je de bijbehorende factuur in je e-mail. Op deze factuur staat ons bankrekeningnummer, zodat je via je eigen vertrouwde bank de betaling kunt voldoen.

Betalen bij afhalen in Breda
Wanneer je ervoor kiest het product te komen afhalen in onze showroom, betaal je op het moment dat je de goederen komt afhalen. Dit is mogelijk per pin.

Wanneer je vragen hebt over een betaling of een van de methodes zoals hierboven beschreven, kun je altijd contact met ons opnemen via info@slaaploods.nl of 076-889 04 36.