Voetenborden

Voetenborden

Schuiven jouw matrassen altijd weg of vind je jouw boxspring niet compleet? Een voetenbord is dan de oplossing! Onze voetenborden zijn in vele kleuren verkrijgbaar en bijna altijd aan het huidige bed/boxspring te bevestigen. Staat de maatvoering die je zoekt er niet bij, neem dan contact met ons op.
Wil je luxe? Kies voor een voetenbord met TV lift! Laat de TV eenvoudig omhoog komen en verdwijnen in het voetbord.

1 - 10 van 10 producten
 
1 - 10 van 10 producten

Een voetbord voor bij je boxspring

Een voetbord bij je boxspring zorgt voor een mooie, complete uitstraling van je bed. Het zorgt ervoor dat het er luxe en als één geheel uitziet! Daarnaast voorkomt een voetbord dat je topmatras van de boxspring afschuift en je dus aan de hoofdzijde ruimte overhoudt. Ook kun je met behulp van een voetbord je dekbed en eventuele sprei mooi op zijn plek houden. Erg handig, én mooi natuurlijk. Je kunt bij ons een los voetbord kopen, maar je kunt deze natuurlijk ook samen met je boxspring kopen, als je een complete boxspring aanschaft.

Een voetenbord kopen bij Slaaploods

Wil je graag een los voetenbord kopen? Dan ben je bij Slaaploods aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan diverse voetenborden, zoals bijvoorbeeld een voetenbord met TV lift. Zo vind je altijd het voetenbord dat bij jouw bed of boxspring past. In principe kun je elk voetenbord dat je bij onze complete boxsprings vindt bestellen. Dit kun je gewoon online doen, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.

Voetenbord montage

Ieder voetenbord leveren we samen met een set koppelbeugels. Wanneer je huidige bed aan de onderzijde minimaal 4 à 5 cm hout heeft, kunnen onze beugels er op geschroefd worden zodat u het voetenbord met de daarbij behorende beugels er zo aan vast/overheen kunt schuiven.