Elektrische lattenbodems

Elektrische lattenbodems

Kun jij wat extra luxe en comfort goed gebruiken? Kies dan voor een elektrische lattenbodem. Hierdoor is het mogelijk om, met afstandsbediening, de hoogte van je bed te verstellen. Handig als je snel last hebt van rug- of nekklachten. Met een elektrisch verstelbare lattenbodem geef je jou en je lichaam de nodige rust die het nodig heeft. Verminder klachten en kies voor praktisch comfort, mét elektrische hulp. Vind hier onze elektrische lattenbodems online of bij ons in de winkel.

1 - 8 van 8 producten
 
1 - 8 van 8 producten

Elektrisch verstelbare lattenbodem kopen

Onze elektrisch verstelbare lattenbodems zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afmetingen, zodat je matras altijd perfect past. Een goede bedbodem is belangrijk voor je lichaam en geeft de juiste ondersteuning aan je matras. De elektrisch verstelbare lattenbodem is uitermate geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, ouderen of mensen die snel last van rug- of nekklachten krijgen door een slechte nachtrust. Met een lattenbodem wordt de druk op je lichaam goed verdeeld. Met de afstandsbediening hoef je je zo min mogelijk in te spannen om het bed te verstellen. Een extra steuntje in je rug of juist een zachtere ondergrond voor als je snel last hebt van je knieën; met een paar drukken op de knop ervaar je het ultieme slaapgevoel.

Eigenschappen elektrische lattenbodem

Het principe van de elektrische lattenbodem is simpel. Hij valt te vergelijken met een normale verstelbare lattenbodem. Dat betekent dus dat je zowel de rug-, knie-, en beendelen van het bed afzonderlijk kunt verstellen. Hierdoor kun je voor jezelf een comfortabelere houding met je bed creëren. Deze lattenbodems zijn als 1-persoonsvariant verkrijgbaar, maar je kunt ze eenvoudig tegen elkaar aanschuiven om een 2-persoonsbed te maken. Slaap jij of je partner liever niet op een verstelbaar bed of lattenbodem? Combineer deze lattenbodem dan met een normale 1-persoons lattenbodem of boxspring. Met de verstelbare poten onder de lattenbodem kun je het hoogteverschil makkelijk overbruggen.

Maak je nieuwe bed zo luxe als je zelf wilt

Uiteraard ben je er met een alleen een lattenbodem nog niet helemaal. En het is dan ook mogelijk om je lattenbodem te voorzien van speciale (split)toppers, matrassen en beddengoed dat past bij een verstelbaar bed. Wil je sowieso iedere dag heerlijk uitgeslapen wakker worden? Kies dan voor ons beddengoed van hoge kwaliteit. Matrassen, matrastoppers, dekbedden en ook dekbedovertrekken van de fijnste, goed ventilerende materialen. In ons assortiment stel jij zelf in een paar stappen een geheel nieuw bed samen.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar

Uiteraard kies je een bed niet zomaar. Daarom raden we het aan om je nieuwe lattenbodem uit te proberen. Je bent hiervoor van harte welkom in onze showroom in Breda. Wij helpen je met praktische adviezen en kijken naar jouw ideale slaaphouding. Ook kun je hier altijd terecht met vragen. Liever je bed online in de webshop bestellen? Dat kan zeker. Voor vragen kun je dan altijd nog contact met ons opnemen. Wij staan graag voor je klaar.