Toppers

Toppers

Een matrastopper, topper of topdekmatras is een extra matras voor op het normale matras. Het is gemaakt om het optimale uit het ligcomfort te halen. Het is dus een extraatje. Je kunt het matras niet vervangen voor een matrastopper. Het matras is de basis en de topper leg je er bovenop. Bij ons vind je diverse matrastoppers en splittoppers. Van hoogwaardig koudschuim, traagschuim of latex, bij ons vind je het allemaal.

Lees meer
1 - 24 van 25 producten
 
1 - 24 van 25 producten

Waarom een topper aanschaffen?

Er zijn meerdere redenen om een topmatras aan te schaffen. Zo kun je het doen om je huidige matras nog comfortabeler te maken. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je matras niet meer zo stevig is als die was of dat er een kuil in komt te zitten. Door gebruik te maken van een topper krijgt jouw lichaam weer meer ondersteuning. Jij geniet dus van meer slaapcomfort. Andere redenen om te kiezen voor een topdekmatras:

  • De stevigheid van je slaapcomfort. Het kan voorkomen dat je een net iets te hard matras hebt gekocht. Een dekmatras die wat zachter aanvoelt, is dan een goede oplossing. Zo erger jij je niet meer aan je te harde matras en krijgt jouw lichaam wel een goede ondersteuning.
  • Ondersteuning en gewichtsverdeling is ook een van de redenen dat je een topper aan kunt schaffen. Heb je last van nek-, rug- of schouderklachten? Dan kan het komen omdat je geen goede ondersteuning krijg of dat het gewicht niet op de juiste manier verdeeld wordt. Ook hier kan een matrastopper een uitkomst bieden.
  • Tot slot kun je kiezen voor een topper als je een tweepersoons matras hebt, maar jij en je partner allebei een andere voorkeur wat stevigheid betreft hebben. Misschien heb jij liever een wat harder matras en je partner een wat zachter matras. Dan bieden twee verschillende matrastoppers een oplossing. Het kan natuurlijk ook andersom. Dat je twee eenpersoons matrassen hebt en de spleet tussen de matras erg vervelend vindt. Een tweepersoons dekmatras is dan ideaal.
  • Heb je een elektrisch verstelbaar bed? Kies dan voor een splittopper. Dan kun je beide matrassen onafhankelijk van elkaar verstellen.
  • In dit blog lees je hoe je jouw topmatras kiest.

Topmatras kopen

Bij het kopen van een topdekmatras moet je kijken naar het comfort, de levensduur en het materiaal. Bij ons kun je jouw ideale topper kopen. Weet je niet goed welke het beste voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op: info@slaaploods.nl of 076 - 889 04 36. Onze specialisten geven je graag gepast advies. Je kunt ook langskomen in onze showroom in Breda. Wij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden. Voor kwalitatief goede toppers voor een lage prijs, kom je naar Slaaploods!