Hoezen

Hoezen

Wij bieden verschillende matrashoezen en hoezen voor toppers aan. Het kan zijn dat jouw matras of topmatras nog goed is, maar dat de hoes aan vervanging toe is. De hoes is versleten of vies geworden, waardoor deze niet meer zo goed aansluit. Slaap jij op een laken in plaats van op een hoes, dan heb je eerder de kans dat het laken los komt van het matras. Dat is erg vervelend en al helemaal als je veel beweegt. Dan moet je elke dag opnieuw het laken om het matras vouwen. Bestel je matrastijk hier, binnen 2 weken in huis!

1 - 18 van 18 producten
 
1 - 18 van 18 producten

Een nieuwe hoes voor je matras of topper

Als je matraskern of topperkern nog in goede staat is, maar de matrashoes of topperhoes versleten is hoef je niet meteen een heel nieuw matras of nieuwe topper te kopen. Door voor deze kern een nieuwe hoes te kopen, voorzie je jezelf van een nieuw en schoon matras of topper. Voor iedere afmeting hebben wij een hoes!

Wij hebben verschillende soorten hoezen; de basic matrashoes, de Deluxe matrashoes en de Bamboo hoes. Daarnaast hebben we ook een waterdichte matrashoes en diverse topperhoezen. Ook voor toppers met een split ben je bij Slaaploods.nl aan het juiste adres.
Vele standaard maten hebben wij op voorraad in Breda en leveren we de volgende dag. Heb je een specifieke afmeting? Dan leveren wij deze binnen 2 weken!