Bestelling en levering

Stappenplan online bestelling

1. Je hebt een product gevonden dat je wilt bestellen.
2. Selecteer jouw gewenste opties van het product.
3. Klik op 'Plaats je bestelling'.
4. Doorloop het bestelproces en betaal je bestelling.
5. Je krijgt een bevestiging van je bestelling in je mail.
6. Wij informeren je over de status van de bestelling en levering.

Gefeliciteerd met je aankoop bij Slaaploods.nl!

Vragen over de bestelprocedure? Je kunt altijd mailen of bellen met onze klantenservice.

Bezorging

Pakketdienst
Kleine goederen die geschikt zijn voor pakketjes, verzenden we met de PostNL pakketdienst. Hiervan krijg je altijd een track & trace code van toegezonden, zodat je je pakket zelf in de gaten kunt houden.

Op afspraak
Rondom Breda leveren wij op afspraak. Op deze manier leveren we je producten op jouw gewenste moment.

Grootgoed in de rest van Nederland en België
Leveringen van grootgoed in de rest van Nederland leveren wij met de dienst PostNL Extra@Home. Ook van deze zendingen ontvang je een track & trace code, zodat je de zending zelf in de gaten kunt houden. Voor deze leveringen maken wij ook afspraken met je betreft de leverdag. Een levertijd kunnen wij helaas niet inplannen. Hiervan stelt PostNL je op de hoogte per SMS en e-mail. Dit gaat als volgt:

  • Rond 22.00u op de avond vóór levering, ontvang je van PostNL Extra@Home een SMS (alleen naar mobiele nummers) waarin zij aankondigen morgen te komen leveren.
  • Rond 02.00u in de nacht vóór levering is de planning klaar en word je geïnformeerd via e-mail met het tijdvak waarin PostNL gaat leveren. Ook zal op dat moment de levering te volgen zijn via www.postnl.nl.
  • Rond 07.30u op de dag van levering ontvang je nogmaals een SMS met het tijdvak van de levering.
  • Circa 30 minuten voor levering verzendt PostNL wederom een SMS naar je.

Snelle levering
Wij proberen te allen tijde de bestelde producten zo snel mogelijk bij je af te leveren. Of het nu gaat om een dekbedovertrek of een hele boxspringset, dat maakt niets uit. Onze levertijden staan altijd vermeld bij ieder product. Wij hebben duidelijke afspraken met onze fabrikanten waardoor wij zeer snel kunnen leveren (vrijwel altijd binnen 3 weken!). Wil je zeker weten of het bestelde product op tijd bij je binnen komt? Neem dan contact met ons op.