Bestelling en levering

Stappenplan online bestelling

1. Je hebt een product gevonden dat je wilt bestellen.
2. Selecteer jouw gewenste opties van het product.
3. Klik op 'Plaats je bestelling'.
4. Doorloop het bestelproces en betaal je bestelling.
5. Je krijgt een bevestiging van je bestelling in je mail.
6. Wij informeren je over de status van de bestelling en levering.

Gefeliciteerd met je aankoop bij Slaaploods.nl!

Vragen over de bestelprocedure? Je kunt altijd mailen of bellen met onze klantenservice.

Bezorging

Pakketdienst - Gratis
Kleine goederen die geschikt zijn voor pakketjes, verzenden we gratis naar je met de PostNL pakketdienst. Als je deze op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, verzenden wij de pakketten dezelfde dag. Je krijgt altijd een verzendbevestiging met track & trace code toegezonden, zodat je je pakket zelf in de gaten kunt houden. In 99% van de gevallen levert PostNL haar pakketten de volgende dag bij je af, maar zij garanderen dit niet. Het kan bijvoorbeeld door drukte in het sorteercentrum zo zijn dat PostNL je pakket later levert. Houd altijd de track&trace informatie in de gaten.

Op afspraak
Rondom Breda leveren wij op afspraak. Op deze manier leveren we je producten op jouw gewenste moment.

Grootgoed in de rest van Nederland en België
Leveringen van grootgoed in de rest van Nederland en België leveren wij met de dienst PostNL Extra@Home. Ook van deze zendingen ontvang je een track & trace code, zodat je de zending zelf in de gaten kunt houden. Voor deze leveringen maken wij een afspraak met je betreft de leverdag. Een levertijd kunnen wij helaas niet inplannen. Hiervan stelt PostNL je op de hoogte per SMS en e-mail. Dit gaat als volgt:

  • Rond 22.00u op de avond vóór levering, ontvang je van PostNL Extra@Home een SMS (alleen naar mobiele nummers) waarin zij aankondigen morgen te komen leveren.
  • Rond 02.00u in de nacht vóór levering is de planning klaar en word je geïnformeerd via e-mail met het tijdvak waarin PostNL gaat leveren. Ook zal op dat moment de levering te volgen zijn via www.postnl.nl.
  • Rond 07.30u op de dag van levering ontvang je nogmaals een SMS met het tijdvak van de levering.

PostNL heeft twee type leveringen voor grote producten als matrassen, boxsprings en voetenborden:

PostNL Extra@Home drempelservice - Gratis
Met deze basisservice van PostNL leveren wij je producten gratis over de drempel van de privé voordeur. Ook als je woning of appartement zich op de derde verdieping bevindt, zonder lift. We hebben een handtekening nodig voor de ontvangst van je product, waardoor we altijd een leverdag afspreken voor ontvangst.

PostNL informeert je over het tijdsvak van levering. Deze levering is mogelijk van maandag t/m zaterdag.

PostNL Extra@Home levering in slaapkamer
Met de topservice levering van PostNL leveren wij je producten (boxsprings en matrassen!) tot op de slaapkamer á € 29,95. Mits dit mogelijk is via je trap. Leveringen via een raam en dergelijke valt niet binnen deze service. De bezorgers zetten de producten op de slaapkamer, pakken deze uit maar monteren niet. Hiervoor ontvang je van ons een montagehandleiding.

PostNL informeert je over het tijdsvak van levering. Deze levering is mogelijk van maandag t/m zaterdag.

Levering boxspring inclusief montage
Het is bij ons mogelijk om je complete boxspring te laten leveren én monteren. Hiervoor werken wij samen met een gespecialiseerd bedrijf dat deze montageopdrachten uitvoert. Zij plannen zelf een afspraak met je in hiervoor, waardoor het soms iets langer kan duren dan de gestelde levertijd van 1 á 2 weken. Met een levering inclusief montage ontzorgen wij je volledig! Mits de levering mogelijk is via je trap. Leveringen via een raam en dergelijke valt niet binnen deze service. Ons montagebedrijf informeert je over het tijdsvak van levering. Kosten: € 149,95.

Kies je voor montage van jouw bestelling van een los voetenbord met TV lift? Dan is de montage enkel het vastzetten van dit voetenbord aan jouw bed (mits dit mogelijk is). Het hangen en aansluiten van de TV doen wij niet.

Snelle levering
Wij proberen te allen tijde de bestelde producten zo snel mogelijk bij je af te leveren. Of het nu gaat om een dekbedovertrek of een hele boxspringset, dat maakt niets uit. Onze levertijden staan altijd vermeld bij ieder product. Wij hebben duidelijke afspraken met onze fabrikanten waardoor wij zeer snel kunnen leveren (vrijwel altijd binnen 3 weken!). Wil je zeker weten of het bestelde product op tijd bij je binnen komt? Of wil je een boxspring nu bestellen en pas over een paar weken of maanden ontvangen? Laat het ons weten en neem contact met ons op.