Bootmatrassen

Ben je in het bezit van een prachtige boot, en wordt daar ook weleens overnacht, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent met de boot? Dan heb je vast al gemerkt dat een bootmatras niet geweldig ligt. Deze worden vaak in dezelfde fabriek gemaakt als de boot en hierbij wordt weinig aandacht besteed aan goede ondersteuning en je slaapcomfort. En dat terwijl je natuurlijk wel lekker wil kunnen slapen! Gelukkig kun je bij Slaaploods terecht om een boot matras te laten maken dat lekker ligt en de juiste ondersteuning biedt zodat je uitgerust wakker wordt en optimaal kunt genieten van een nieuwe dag op de boot! 

Boot matras op maat

Maar ja, de afmetingen van bootmatrassen zijn meestal heel anders dan normale matrassen. Daarom maakt Slaaploods voor jou een boot matras op maat! Geef de afmetingen door, en wij maken je boot matras geheel op maat naar jouw afmetingen. Zo kun je lekker slapen op een matras dat perfect in je boot past. Wij maken de bootmatrassen van koudschuim. Koudschuim biedt optimale ondersteuning en comfort en heeft daarnaast ook nog eens goede vochtregulerende eigenschappen, wat natuurlijk ideaal is op een boot.

bootmatrassen op maat bootmatrassen

Kussens op maat voor op de boot

Heerlijk zonnen bovenop het dek van de boot, dat kan natuurlijk alleen met comfortabele kussens! Zijn de huidige kussens op je boot aan vervanging toe en merk je dat het lastig is om kussens te vinden in de juiste maat? Dan kun je bij ons ook terecht om kussens op maat te laten maken voor op je boot. Onze kussens zijn comfortabel, gaan lang mee, en kunnen we aan de hand van de doorgegeven maten geheel naar wens maken.

Matrassen en kussens volledig op maat

Wil je graag een boot matras of kussen op maat laten maken, dan ben je bij Slaaploods aan het juiste adres. Bij de officiële dealer ben je vaak een stuk duurder uit en bij ons weet je zeker dat je heerlijk ligt. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom om te komen proefliggen! De levertijd van een boot matras op maat is ongeveer 2 à 3 weken. Aan de hand van de tekening met afmetingen kunnen wij het matras en de kussens op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op via info@slaaploods.nl of 076 - 889 04 36.

Openingstijden showroom

maandag: 10.00 - 17.00 uur
dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
woensdag: 09.00 - 17.00 uur
donderdag: 09.00 - 17.00 uur
vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
zaterdag in juli & augustus: GESLOTEN
zaterdag 7 september: 10.00 - 14.00 uur
zondag: gesloten

Binnen onze openingstijden zijn wij telefonisch, per mail en chat bereikbaar.

Onze webshop is natuurlijk 24/7 open!

Contactgegevens

Adres:
Nikkelstraat 10
4823 AB Breda

Telefoonnummer & WhatsApp:
076 - 889 04 36

E-mailadres:
info@slaaploods.nl

IBAN: NL10RABO0300813074
BIC: RABONL2U
KvK-nummer: 64424022
BTW NL: NL855660272B01

Mail ons

Neem contact met ons op


Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.