Traagschuim matrassen

Traagschuim matrassen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; traagschuim matrassen liggen heerlijk! Ze beschikken over goede ligeigenschappen en bieden veel comfort. Wij bieden verschillende traagschuim matrassen aan. Natuurlijk is het afhankelijk van jouw slaaphouding, lengte, gewicht en eventuele klachten welk matras het beste bij jou past. Een traagschuim matras is in ieder geval erg goed voor de ondersteuning van je lichaam. Het matras vormt zich letterlijk naar jouw slaaphouding en dat is een groot pluspunt. Alle matrassen bezorgen wij GRATIS bij je thuis!

Lees meer
1 - 7 van 7 producten
 
1 - 7 van 7 producten

Kenmerken traagschuim

Traagschuim is een materiaal dat reageert op warmte. Deze unieke eigenschap betekent dat traagschuim zich aanpast aan lichaams- en omgevingstemperatuur en de druk van je lichaam op het materiaal. De reactie van het schuim is zeer nauwkeurig, waardoor de ondersteuning aan je lichaam zeer optimaal is. Zodra je van ligpositie verandert of uit bed gaat, komt traagschuim langzaam terug in z'n vorm.

Traagschuim wordt ook wel visco-elastisch schuim, nasa, memory foam of slow foam genoemd. Dit zijn allemaal synoniemen. De term nasa komt vanuit de ruimtevaart, omdat traagschuim oorspronkelijk door de ruimtevaart ontwikkelt is. Het was belangrijk omdat de druk verlaagd wordt.

Traagschuim kent een flink aantal voordelen, maar ook een aantal nadelen. Zoals boven genoemd reageert het op je ligpositie, waardoor draaien of veranderen van je ligpositie als moeilijk kan worden ervaren. Daarnaast heeft traagschuim een gesloten celstructuur, waardoor het niet zo goed ventileert als bijvoorbeeld koudschuim.

Koop je traagschuim matras bij Slaaploods.nl

Wij hebben een grote collectie traagschuim matrassen. Zowel beschikbaar met pocketvering of zonder. De traagschuim matrassen zijn geschikt voor zij- en rugslapers en geschikt voor elk onderstel. Onze matrassen zijn aan beide zijden beslaapbaar en hebben geen hoofd- of voetenkant.

Bij ons slaag je altijd voor jouw traagschuim matras, want wij verkopen alle afmetingen. Van de meest gangbare afmetingen 90x200, 140x200, 160x200 en 180x200 tot specifieke maten als 180x210, 90x190, 90x220 of 200x200 cm. En dat allemaal binnen 2 weken in huis!

Kom naar onze winkel in Breda voor persoonlijk advies en de matrassen te testen of shop online. Wij staan altijd klaar voor je om je van persoonlijk advies te voorzien.