Synthetische dekbedden

Synthetische dekbedden

Genieten van een goede isolatie en dus een goede nachtrust? Bekijk hier de synthetische dekbedden uit ons assortiment. Wij verkopen hoogwaardige synthetische dekbedden (o.a. het merk Cinderella), die niet alleen goed ventileren maar ook nog eens anti-allergisch zijn.
Verkrijgbaar in 140 x 200 cm t/m 260 x 220 cm en geschikt voor verschillende soorten bedden, boxsprings en ledikanten. Bekijk hier de collectie en droom heerlijk weg onder jouw nieuwe dekbed!

 

1 - 6 van 6 producten
 
1 - 6 van 6 producten

Synthetisch dekbed kopen

Synthetische dekbedden en beddengoed zijn uitermate geschikt voor mensen die allergische reacties hebben of allergisch zijn. Bijvoorbeeld voor huisstofmijt. Maar ook als je niet goed reageert op natuurlijke stoffen als katoen of wol, kan een synthetisch dekbed uitkomst bieden. In ons assortiment vind je dan ook dekbedden geschikt voor verschillende soorten bedden en voor verschillende jaargetijden. Liever een lekker warm dekbed tijdens de winter? Kies dan voor een 4-seizoenen variant. Met het zomer- en herfstdeel heb je dan een fijn, warm dekbed. Liever een wat dunner dekbed? Ook dan zijn deze dekbedden als enkele variant beschikbaar. Bestel direct online en profiteer van een snelle levering.

Eigenschappen van synthetische dekbedden

Synthetisch beddengoed is, in tegenstelling wat vaak gezegd wordt, prima vocht- en warmte regulerend. Het plakt niet aan het lichaam en laat frisse lucht goed door. Deze dekbedden zijn bovendien prima op 60 graden te wassen. Zo ben je verzekerd van een heerlijk schoon dekbed zonder dat er eitjes van de huisstofmijt en ander vuil achterblijven. Controleer per dekbed altijd goed het label en wasvoorschrift voor de juiste behandeling en onderhoud. Ook dit beddengoed moet je regelmatig laten luchten voor een betere kwaliteit en levensduur.

Geschikt voor ieder soort slaapkamer

Het beddengoed met synthetische stoffen is geschikt voor ieder soort slaapkamer. Zowel kinderen als volwassenen dromen er heerlijk onder weg. Dankzij de lichte eigenschappen van het dekbed heb je nooit het idee dat het dekbed benauwd wordt. En dat is natuurlijk prettig tijdens de warme zomermaanden. Een dekbed op basis van synthetische stoffen, blijft heerlijk koel en heeft een goede warmte-isolatie. Profiteer van de relatief lage kosten en een lange levensduur. Ook na tientallen of zelfs honderden keren wassen blijft het dekbed mooi en behoudt het zijn veerkrachtige eigenschappen.

Hulp nodig? Wij helpen je graag

Kun je hulp gebruiken bij het kopen van je nieuwe beddengoed? Schakel dan onze hulp in. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en voorkeuren op het gebied van beddengoed. Je kunt zowel in onze showroom langskomen voor advies, maar ook onze hulp inschakelen door contact met ons op te nemen. Dat kan op de volgende manieren:

  • Via de chat rechtsonder;
  • Per mail: info@slaaploods.nl;
  • Telefonisch: 076 – 889 04 36;
  • Via WhatsApp: 076 – 889 04 36

Wij staan graag voor je klaar om je te helpen met kiezen!