Baby en kindermatrassen

Baby en kindermatrassen

Hoe klein kinderen ook zijn, het is erg belangrijk dat ze van jongs af aan al op een goed matras liggen. Een kwalitatief goed peutermatras of kindermatras is dan ook geen overbodige luxe. Een baby, peuter of kind slaapt namelijk gigantisch veel. Mede daarom moet het matras van hoogwaardige kwaliteit zijn. Het matras moet jouw peuter goed ondersteunen en vormen naar het lichaam van je kleintje. GRATIS bij je thuis bezorgd!

Lees meer
1 - 8 van 8 producten
 
1 - 8 van 8 producten

Babymatrassen

Het aanschaffen van een goed babymatras is vaak niet iets waar je als eerste aan denkt. Toch is dit erg belangrijk. Een baby slaapt namelijk gigantisch veel. Mede daarom moet het matras van hoogwaardige kwaliteit zijn. Het matras moet jouw baby goed ondersteunen en vormen naar het lichaam van je kleintje. Een baby kan zichzelf nog niet omdraaien en verplaatsen en daarom is het belangrijk dat je een veerkrachtige matras koopt. Wij hebben verschillende babymatrassen van hoogwaardige kwaliteit. Want alleen het beste is goed genoeg. Een slecht matras kan er namelijk voor zorgen dat een baby de verkeerde houding aanneemt en dat kan weer vervelende gevolgen hebben. Wij bieden polyether babymatrassen aan, maar ook incontinentie babymatrassen. Dat is ideaal voor allerlei ongelukjes. Dit laatste matrasje is echter niet geschikt voor baby’s die graag op hun buik slapen.

Koop jouw babymatras bij Slaaploods

Hoogwaardige babymatrassen tegen scherpe prijzen, dat kun je van ons verwachten. Wij hanteren een maximale levertijd van twee weken, maar de meeste matrasjes zijn binnen één week bij je thuis. Bestel heel eenvoudig het gewenste matras en wij leveren het bij jouw thuis af. Wij bieden tevens een garantie van 3 jaar.

Kinder- en peutermatrassen

Een goede nachtrust is erg belangrijk, niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Bij Slaaploods vind je dan ook verschillende kindermatrassen. Jouw kindje moet een goede slaaphouding krijgen en dat begint bij een goed matras. Een kindermatras dient aan een aantal eisen te voldoen en moet veilig zijn. Verder is het comfort natuurlijk belangrijk. Laat jouw kind zich zo goed mogelijk ontwikkelen en koop het perfecte kindermatras.

Eisen aan een kindermatras

Bij de aanschaf van een kindermatras moet je op een aantal dingen letten. Zo moet het matras goed ventileren en mag een kindermatras ook niet te hard zijn. Het moet een veerkrachtig matras zijn en een goede ondersteuning bieden. Daarnaast moet het ook vrij zijn van schadelijke stoffen. Er zijn verschillende certificaten die de kwaliteit van een kindermatras garanderen. Koop je een matras voor een kind onder de 12 jaar, dan moet je een pocketvering matras vermijden. Dit matras bestaat namelijk uit verschillende zones. Aangezien jouw kindje nog niet helemaal volgroeid en het lichaam sluit daarom niet goed aan bij de verschillende zones. Een dergelijk matras is wel goed als jouw kindje lang genoeg is om optimaal gebruik te maken van de verschillende zones.