Boxsprings zonder matras

1 - 11 van 11 producten
 
1 - 11 van 11 producten

Je wilt een nieuwe boxspring of een nieuw bed, maar je matrassen zijn nog goed. Dan hoef je natuurlijk geen complete boxspring aan te schaffen! Je houdt je matrassen en je koopt een boxspring zonder matrassen. Ook deze boxsprings verkopen wij in alle gangbare afmetingen zoals 140x200, 160x200 of 180x200 cm, maar ook in 190, 210 of 220 cm lang. Geen enkel probleem!

Onze boxsprings zonder matrassen zijn er in diverse designs en tal van kleuren. Je hebt ook de keuze tussen een vlakke box of elektrisch verstelbare box. Onze boxsprings heb je binnen twee weken in huis!

Boxspring zonder matras kopen

Wanneer je een boxspring zonder matras koopt, betekent dat je alleen het ‘onderstel’ van het bed koopt. Er zijn verschillende redenen om voor een boxspring zonder matras te kiezen. Een boxspring zonder matras wordt ook wel een basic boxspring genoemd.

De belangrijkste reden kan zijn dat je huidige matras nog goed is. Een nieuw matras is niet perse noodzakelijk, waardoor je met enkel boxen en eventueel een hoofdbord eigenlijk een gloednieuw bed in je slaapkamer hebt staan. Andere redenen kunnen zijn dat je een speciaal matras ergens anders hebt gekocht of wilt kopen. Dit matras kan je dan perfect gebruiken op de boxen, omdat de boxen geschikt zijn voor elk matras.

Voordelige boxsprings zonder matras

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een boxspring zonder matras. Je vindt in onze webshop en showroom in Breda een breed aanbod in verschillende soorten boxsprings met of zonder matras. Ook wanneer je een voetenbord aan het einde van je bed wil plaatsen of een tv-lift in je bed ingebouwd wil hebben kun je kiezen uit ons brede assortiment.

Welk matras voor mijn boxspring?

Als je een nieuwe boxspring zonder matrassen aanschaft, is je matras nog goed of moet je het matras los bij kopen. Het is echter een belangrijke zaak dat je het juiste matras voor je bed koopt. Houd daarom altijd een kleine checklist bij de hand:

  • Houd rekening met je favoriete slaaphouding. Slaap je op je buik, zij of rug? Buikslapers dienen zo hard mogelijk te liggen, zijslapers moeten juist iets wegzakken in een matras.
  • Let op de ondersteuning van het matras aan je lichaam. Op basis van je gewicht en je slaaphouding kan je al een prima keuze maken.
  • Houd zowel bij de aanschaf van je boxspring als je matras(sen) rekening met de lengte. Meestal schaft men een bed aan dat zo'n 20 centimeter langer is dan je zelf bent. Wij voeren álle afmetingen, van bijvoorbeeld 190 cm lang tot en met 220 cm lang.

Een goed bed koop je bij Slaaploods.nl

Op zoek naar een boxspring, lits-jumeaux, een- of tweepersoonsbed? Bij Slaaploods vind je gegarandeerd het bed wat je zoekt. Ook kun je bij ons terecht voor een groot aanbod in beddengoed waaronder toppers, hoeslakens en moltons. Benieuwd hoe de matrassen liggen? Je kunt je nieuwe bed of matras uitproberen bij ons in de showroom in Breda. Onze experts staan graag voor je klaar met advies.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier, stuur een mailtje of chat met ons. Wij zijn bovendien van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.