Vlakke lattenbodems

Vlakke lattenbodems

De lattenbodem geeft veel steun en zorgt voor een vlak oppervlak om op te slapen. Dit model kan je niet in hoogte verstellen. Maar dat doet echter niets af van het slaap- en ligcomfort van de vlakke lattenbodem. Hier vind je de verschillende modellen lattenbodems uit onze collectie. Bestel ze eenvoudig via de webshop en profiteer van onze snelle levering.

1 - 7 van 7 producten
 
1 - 7 van 7 producten

Vlakke lattenbodems kopen

Vlakke latenbodems zijn klassiek, maar bewijzen nog altijd hun waarde als prettig bed om op te slapen. Dankzij allerlei ontwikkelingen en technische verbeteringen is het comfort van de vlakke lattenbodem ook aanzienlijk verbeterd. De poten van onze vlakke lattenbodems kun je in verschillende hoogtes afstellen. De latten zelf zijn verschuifbaar om op de juiste plekken tegendruk voor het lichaam te bieden. Net als de klassieke, houten variant kun je onze lattenbodems ook prima in een bedombouw plaatsen. Twijfel je of dit past? Maak een foto of neem de maten op en vraag het aan ons.

Lattenbodem en matras combineren

Ben je echter op zoek naar een compleet nieuw bed? Dan vind je in ons assortiment alles om jouw bed zo luxe mogelijk te maken als dat je zelf wilt. Heb je een tweepersoons bed? Dan kun je ervoor kiezen om een tweepersoonsmatras of twee eenpersoonsmatrassen op de lattenbodem te leggen. Je hebt qua matrassen de keuze uit allerlei soorten veringen, diktes en afmetingen. We raden het aan om voor jezelf alvast de juiste afmetingen op te meten. Zo weet je precies welke afmetingen je bed of lattenbodem moet hebben als je een nieuw exemplaar koopt. Bekijk op onze website ook het assortiment hoezen, toppers of ander soort beddengoed om jouw bed compleet te maken.

Een lattenbodem in iedere afmeting

We bieden verschillende modellen lattenbodems aan die wij leveren in alle afmetingen. Zo heb je dus altijd een bed dat perfect aansluit bij de beschikbare ruimte in je slaapkamer of in je ledikant. We hebben verschillende modellen lattenbodems in verschillende prijsklassen. Zodat je ook ruimte keuze hebt om het bed te kopen dat binnen je budget past.

Kom proefliggen bij Slaaploods

Uiteraard kun alleen jij zelf bepalen of je nieuwe lattenbodem prettig ligt of niet. Daarom ben je van harte welkom in onze showroom in Breda. Hier heb je uitgebreid de tijd om jouw nieuwe bed uit te proberen. Eventueel kun je er ook een nieuw matras bij uitzoeken en uitproberen. Onze medewerkers helpen je als je nog vragen hebt en geven praktisch advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Interesse? Neem contact met ons op en plan een afspraak in om te komen proefliggen bij Slaaploods.