Matrashoezen

Matrashoezen

Is je matras nog goed, maar is je matrashoes eigenlijk wel aan vervanging toe? Omdat deze versleten is of niet meer goed aansluit op je matras? Met een matrasvernieuwer voorzie je je matras weer van een schone en frisse hoes! Wij bieden een breed assortiment matrashoezen aan en wij hebben voor elk matras een nieuwe hoes. Met onze matrashoezen van tijk ben je verzekerd van een goede kwaliteit. Onze matrashoezen hebben altijd een rits, zijn van Nederlands fabrikaat, antiallergisch en -huisstofmijt. Snel en gratis bij je thuis bezorgd!

1 - 7 van 7 producten
 
1 - 7 van 7 producten

Matrashoes met rits

Onze matrashoezen hebben altijd een rits aan drie zijden. Zo zijn deze matrasvernieuwers makkelijk af te ritsen en te wassen. Ook het vervangen van een matrashoes is in een handomdraai gepiept. Dit kan je ook zien in onderstaand filmpje. Elke afmeting en elke kwaliteit (Basic, Deluxe, Bamboo of incontinentie) is voorzien van zo'n rits, zodat je deze nieuwe matrashoes snel aanbrengt om je huidige matraskern.

Antiallergie en antihuisstofmijt

Onze hoezen zijn antiallergisch en -huisstofmijt. Dit geldt voor zowel de Basic, Deluxe als Bamboo matrashoes. De matrashoes Bamboo is ook nog antibacterieel en zeer slijtvast. De Deluxe en Bamboo hoes hebben goede vochtregulerende eigenschappen en ademen goed. De hoezen mag je wassen op 40 graden en zijn niet geschikt voor de droger!

Welke afmeting heb je nodig?

Met een nieuwe matrashoes (of matrasvernieuwer) van tijk ziet jouw matras er weer als nieuw uit en slaap je weer in een schoon en fris bedje. Maar welke afmeting heb je nodig?

Om de juiste afmeting te bepalen moet je de kern van het matras opmeten. Haal de huidige matrashoes en eventuele matrasbeschermer eraf. Meet vervolgens de dikte van de matraskern op. Tel hierbij twee centimeter op en bestel die dikte/hoogte van de hoes. Daarnaast zijn de lengte en breedte ook van groot belang. Het is niet erg als er een enkele centimeters verschil zit tussen de matrashoes en het matras. In de hoezen zit voldoende rek en zijn eenvoudig te gebruiken door middel van de rits aan drie zijden. De matrashoes rits je om je matras en dan vormt de hoes zich naar de kern van het matras. Een stappenplan vind je hier.

Zo vervang je je matrashoes

Bekijk de instructie hieronder, lees het artikel 'Zo vervang je je matrashoes' of kijk op https://www.slaaploods.nl/montagehandleidingen.

Koop je matrashoes online

Hier vind je verschillende soorten matrashoezen. We bieden een breed assortiment aan en zorgen er op die manier voor dat we voor ieder wat wils hebben. Zo hebben we naast de standaard maten 90x200, 140x200, 160x200 en 180x200 ook afwijkende maten. Deze vind je in het keuzemenu bij onze producten. Onze matrashoezen staan garant voor een goede kwaliteit. Ze zijn van Nederlands fabricaat, anti-allergisch en huisstofmijt maakt geen enkele kans bij deze hoezen. Al onze tijk/matrashoezen kun je wassen tot 40 graden. Slapen in een schoon en fris bedje? Dat doe je met een nieuwe matrashoes van Slaaploods. Bestel vandaag nog jouw ideale matrashoes.

Onder andere bekend van:

logo SkyRadio  logo SLAM!  logo 100%NL

logo Veronica logo Sublime logo Radio 10