Matrashoezen

Matrashoezen

Is je matras nog goed, maar is je matrashoes eigenlijk wel aan vervanging toe? Wellicht is de hoes versleten of sluit deze niet zo goed meer aan op het matras. Wij bieden een breed assortiment matrashoezen aan en er is dus voor ieder wat wils. Met onze matrashoezen van tijk ben je verzekerd van een goede kwaliteit. De matrashoezen zijn van Nederlands fabrikaat, zijn anti allergisch en huisstofmijt maakt geen kans bij deze hoezen. Daar komt bij dat je de matrashoes kunt wassen tot 40 graden. Snel en gratis bij je thuis bezorgd!

Lees meer
1 - 4 van 4 producten
 
1 - 4 van 4 producten

Welke afmeting heb je nodig?

Met een nieuwe matrashoes (of matrasvernieuwer) van tijk ziet jouw matras er weer als nieuw uit en slaap je weer in een schoon en fris bedje. Maar welke afmeting heb je nodig?

Om de juiste afmeting te bepalen moet je de kern van het matras opmeten. Haal de huidige matrashoes en eventuele matrasbeschermer eraf. Meet vervolgens de dikte van de matraskern op. Tel hierbij twee centimeter op en bestel die dikte/hoogte van de hoes. Daarnaast zijn de lengte en breedte ook van groot belang. Het is niet erg als er een enkele centimeters verschil zit tussen de matrashoes en het matras. In de hoezen zit voldoende rek en zijn eenvoudig te gebruiken door middel van de rits aan drie zijden. De matrashoes rits je om je matras en dan vormt de hoes zich naar de kern van het matras. Een stappenplan vind je hier.

Zo vervang je je matrashoes

Koop je matrashoes online

Hier vind je verschillende soorten matrashoezen. We bieden een breed assortiment aan en zorgen er op die manier voor dat we voor ieder wat wils hebben. Onze matrashoezen staan garant voor een goede kwaliteit. Ze zijn van Nederlands fabricaat, anti-allergisch en huisstofmijt maakt geen enkele kans bij deze hoezen. Al onze tijk/matrashoezen kun je wassen tot 40 graden. Slapen in een schoon en fris bedje? Dat doe je met een nieuwe matrashoes van Slaaploods. Bestel vandaag nog jouw ideale matrashoes.