Camper matras op maat

Heb je een camper, dan ga je daar natuurlijk graag mee op vakantie. Een camper wordt dan ook vaak gezien als het ideale vervoersmiddel voor op vakantie. Echter is het op vakantie natuurlijk ook belangrijk dat je goed uitrust. En dat gaat meestal niet zo goed op een matras dat standaard bij de camper is geleverd. Deze zijn vaak niet van goede kwaliteit of verouderd en bieden je daardoor geen goede ondersteuning en nachtrust. En dat terwijl op vakantie gaan toch voornamelijk is om uit te rusten! Gelukkig kun je ook kiezen voor een goed koudschuim matras, dat je geheel op maat kunt laten maken door Slaaploods!

Een nieuw matras voor je camper

Wanneer je een camper aanschaft, komt daar vaak een speciaal matras bij, dat andere maten heeft dan een normaal matras. Maar als dit matras niet zo lekker ligt, kun je dus geen standaard matras kopen om deze te vervangen; de kans dat deze niet past is groot. Bij Slaaploods kun je daarom een matras geheel op maat laten maken, zodat deze perfect in je camper past!

camper matras op maat matras voor camper

Matras voor vouwwagen

Heb je een vouwwagen en is je matras versleten? Ook deze matrassen maken wij op maat.
In 90% van de gevallen gebruiken we voor een vouwwagen matras een koudschuim kern. Koudschuim matrassen hebben namelijk uitstekende vochtregulerende eigenschappen, wat ideaal is in een vouwwagen. Heb je een matras in je vouwwagen of camper, maar zijn dit bijvoorbeeld twee eenpersoons matrassen naast elkaar, en vind je het vervelend om in de spleet te liggen? Dan kun je er ook voor kiezen op een topmatras te kopen. Dit zorgt ervoor dat je bed één geheel wordt en dat je extra lekker ligt! Een topmatras voegt namelijk ook heel wat comfort toe.

Een camper matras op maat laten maken bij Slaaploods

Moet je camper matras echt vervangen worden, of wil je graag een beter matras? Dan kun je uitstekend terecht bij ons! Je kunt door ons je camper matras geheel op maat laten maken. Dit kun je ook bij de dealer van je camper laten doen, maar vaak ben je hier veel duurder uit.

Om je camper matras door ons op maat te laten maken, kun je een schets met daarin de afmetingen toesturen. Ook is het mogelijk om het matras mee naar ons te nemen, zodat de fabriek dit als ware kan ‘namaken’. Op basis van de doorgegeven afmetingen maken wij een prijsopgave. De levertijd van een op maat gemaakt camper matras is ongeveer 2 à 3 weken.

Wil je graag eerst nog even proefliggen op een koudschuim matras? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom!

Openingstijden showroom

maandag: 10.00 - 17.00 uur
dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
woensdag: 09.00 - 17.00 uur
donderdag: 09.00 - 17.00 uur
vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
zaterdag: 10.00 - 14.00 uur
zondag: gesloten
1e en 2e Pinksterdag: GESLOTEN

Binnen onze openingstijden zijn wij telefonisch, per mail en chat bereikbaar.

Onze webshop is natuurlijk 24/7 open!

Contactgegevens

Adres:
Nikkelstraat 10
4823 AB Breda

Telefoonnummer & WhatsApp:
076 - 889 04 36

E-mailadres:
info@slaaploods.nl

IBAN: NL10RABO0300813074
BIC: RABONL2U
KvK-nummer: 64424022
BTW NL: NL855660272B01

Mail ons

Neem contact met ons op


Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.