Boxsprings aanbiedingen

1 - 10 van 10 producten
 
1 - 10 van 10 producten

Onze boxsprings zijn van topkwaliteit, hebben een fantastische uitstraling en geven de ondersteuning die je lichaam nodig heeft. Met deze boxspring aanbiedingen koop je dat nu voor een GEWELDIGE prijs! Het aanbieding assortiment van boxsprings bestaat onder andere uit onze luxe elektrisch verstelbare boxsprings, eenpersoons boxsprings of tweepersoon boxsprings. Elke boxspring is compleet en wordt geleverd met topper. Deze boxsprings kun je zelfs in een mooie velvet bekleding bestellen.

Stel jouw persoonlijke boxspring samen en kies jouw ligcomfort, kleur en accessoires. Alle afmetingen zijn verkrijgbaar en onze boxsprings zijn snel leverbaar, vaak al binnen 2 weken.

Onze boxsprings zijn er in verschillende soorten en maten. Een standaard eenpersoons boxspring is 90 centimeter breed, maar wij leveren ook boxsprings van 70, 80 of 100 centimeter breed. Heb je een wat langer bed nodig? De lengte afmetingen 210 en 220 centimeter zijn ook geen probleem! Wil je toch liever het bed met eigen ogen bekijken, of even komen proef liggen, dan verwelkomen wij je graag in onze ruime showroom in Breda, voor een vrijblijvend en eerlijk advies.

Diverse boxsprings in de aanbieding

Zoek je bijvoorbeeld een goedkope elektrische boxspring die in de aanbieding is? Stop met zoeken en koop bij ons jouw elektrische boxspring voor een scherpe prijs!

Een boxspring bestaat uit drie delen, maar een elektrische boxspring bestaat uit vier delen. Dit zit hem in de onderste plint, daar zit namelijk de motor en die wil je niet in het zicht hebben. Bovenop die plint leunt de box. Deze is meestal van hout gemaakt en voorzien van een verstelbaar systeem. Er zijn verschillende elektrische systemen. Zo kun je het voeteneind en het hoofdeind apart van elkaar verstellen. Zo kun je de optimale lighouding creëren. Bovenop de box ligt het matras en net als bij een vaste boxspring, ligt er bovenop het matras een topmatras. Deze heeft een split, waardoor er bij een tweepersoons bed beide gedeeltes afzonderlijk te verstellen zijn zonder dat de partner daar last van heeft.

Ook zijn regelmatig onze eenpersoons of tweepersoons boxsprings in de sale. Op deze pagina vind je alle laatste acties.

Diversiteit aan hoofdborden

Er zijn veel mensen die zich afvragen wat nu eigenlijk de functie van een hoofdbord is. Waarom heb je een hoofdbord nodig? Daar zijn verschillende redenen voor; een hoofdbord heeft namelijk veel voordelen! Je vindt het vast wel eens prettig om lekker op bed neer te ploffen. Maar minder prettig als je hoofd dan de muur raakt. Dat is een van de redenen waarom je een hoofdbord nodig hebt. Bij ons heb je keuze uit diversen hoofdborden in de afmeting waar jouw wensen naar uit gaan. Ook is de keuze in verschillende stoffen en uitstralingen eindeloos, wij maken namelijk alles op maat en naar jouw wens. Welke uitstraling kies jij voor in jouw slaapkamer?

Voeg een voetenbord toe aan je bed

Een voetbord bij je boxspring zorgt voor een mooie, complete uitstraling van je bed. Het zorgt ervoor dat het er luxe en als één geheel uitziet! Daarnaast voorkomt een voetbord dat je topmatras van de boxspring afschuift en je dus aan de hoofdzijde ruimte overhoudt. Ook kun je met behulp van een voetbord je dekbed en eventuele sprei mooi op zijn plek houden. Erg handig, én mooi natuurlijk. Je kunt bij ons een los voetbord kopen, maar je kunt deze natuurlijk ook samen met je boxspring kopen, als je een complete boxspring aanschaft. Ook bij onze voetenborden hebben wij een heel divers aanbod. Ook hier geldt dat alles op maat en wens gemaakt kan worden.

Geniet van entertainment in jouw slaapkamer

Lekker een avondje Netflixen maar geen zin om in de bank te hangen? Een bed met TV lift van Slaaploods ligt toch net wat comfortabeler! Kijk je favoriete series, films, documentaires of sportwedstrijden vanuit je bed zonder ook maar enige kostbare ruimte op te offeren. De TV wordt met een elektrische lift omhoog en omlaag gebracht, zodat je de TV alleen ziet wanneer jij dat wilt. In onze webshop vind je diverse aanbiedingen met een ingebouwde TV lift.

Accessoires bij je boxspring

Iets toevoegen aan je boxspring of slaapkamer? Bijvoorbeeld een mooi nachtkastje of hocker misstaat nooit. Op zoek naar ultieme luxe? Kies dan voor het voetenbord met TV-lift. Maar ook diverse LED verlichting maakt je boxspring compleet:

Instapverlichting

De LED verlichting met de bewegingssensor is gemakkelijk te monteren aan de onderzijde van je bed of boxspring. Met de duidelijke montage instructie ben je zo klaar! Dit product bestaat uit een set van twee lampjes, voor elke zijde van het bed.

Leeslampjes

Toch liever op zoek naar LED verlichting om te lezen? Ook dit hebben wij in ons assortiment; namelijk de flexibele LED verlichting. De flexibele Space leeslampjes geven precies licht waar je het nodig hebt. Je kan de arm namelijk in jouw gewenste stand draaien, zodat de bladzijde van je boek goed belicht is. Met de handige touch-bediening zet je de lamp snel aan en uit.

Alles is mogelijk bij Slaaploods.nl!

Kortom, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos en koop je jouw boxspring of aanverwanten voordelig! Laat je adviseren bij ons in de winkel, zodat je de juiste keuze maakt qua slaapcomfort. In onze winkel/showroom zijn ook alle stalen van de materialen aanwezig, zodat je het materiaal kan voelen en de kleur kan zien.

Je bent van harte welkom aan de Nikkelstraat 10 in Breda!