Toppers aanbiedingen

1 - 7 van 7 producten
 
1 - 7 van 7 producten

Een topper bied je net dat beetje extra qua slaapcomfort! Wij hebben een aantal mooie topper aanbiedingen, zodat jij jouw topmatras voor een scherpe prijs kan kopen. Ook een goedkope topper kan al een verbetering zijn voor je nachtrust, vooral als je bijvoorbeeld een te hard matras hebt. Leg er een dunne topper op en je merkt al verschil!

Ons assortiment is zeer divers met toppers van koudschuim, traagschuim, latex en combinaties met pocketvering. Bij ons zijn alle afmetingen verkrijgbaar, van 90x200, 140x200, 160x200 tot 200x220 cm en alles daar tussenin. De lengtes 190 cm, 210 cm en 220 cm zijn standaard leverbaar binnen de normale levertijden. Veel afmetingen leveren wij direct uit onze voorraad.

LET OP!! Als je matras niet meer in uitstekende conditie is (kuilen, verouderd, versleten etc.) kan dit niet opgelost worden met een topper. Een topper biedt zeker een bepaald comfort en ondersteuning, maar past zich uiteindelijk aan, aan de ondergrond waar deze op ligt. Ben je dus niet zeker van het feit of je topper of je matras aan vervanging toe is, bezoek dan onze showroom voor een eerlijk, vrijblijvend en oprecht advies.

Een topper met koudschuim

Bij het kiezen van de perfecte topper voor je matras is het essentieel om de verschillende beschikbare materialen en hun eigenschappen te begrijpen. Koudschuim, bijvoorbeeld, staat bekend om zijn duurzaamheid, uitstekende ventilatie en goede veerkrachtige ondersteuning. Het biedt een stevige laag die helpt bij het verdelen van je gewicht, waardoor drukpunten worden verminderd. Koudschuim wordt gemaakt van polyurethaanschuim en wordt ook wel HR (High Resilience) genoemd. Koudschuim heeft een open celstructuur, waardoor dit type topmatrassen goed ademen, ventileren en vocht ontzettend goed wordt afgevoerd.

Alle voordelen van een koudschuim topper:

 • Goede veerkracht en flexibiliteit.
 • Zeer optimale ventilatie.
 • Lange levensduur.
 • Fijne en gelijkmatige drukverdeling.

Traagschuim toppers in de aanbieding

Een ander veel gekozen materiaal voor topmatrassen is traagschuim. Dit type schuim vormt zich naar warmte en je lichaam. Traagschuim biedt een uitstekende drukverlichting, ideaal voor mensen met pijnklachten of voor diegenen die graag in een "nestje" slapen. Traagschuim reageert dus op warmte; op zowel omgevings- maar ook op lichaamswarmte. Het past zich hieraan perfect aan, waardoor het bijvoorbeeld in de zomer zachter zal worden en in de winter steviger. Maar zodra je er dan met je lichaamstemperatuur op gaat liggen, past de traagschuim topper zich weer aan de lichaamswarmte aan.

Traagschuim heeft echter wel de eigenschap dat het warm aan kan voelen, omdat in tegenstelling tot koudschuim, traagschuim geen open celstructuur heeft. Hierdoor is de ventilatie minder goed. Traagschuim krijgt in de branche meerdere namen zoals Visco, Memoryfoam, NASA foam en heeft zijn naam te danken aan het materiaal. Wanneer dit materiaal wordt ingedrukt komt dit langzaam weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. Deze druk verlagende eigenschap werd zo vooral toegepast in de ruimtevaart, vandaar de term ‘NASA’ schuim.

Alle voordelen van een topmatras met traagschuim:

 • Nauwkeurige, gerichte ondersteuning van het lichaam.
 • Verlichting van drukpunten.
 • Goede stabiliteit.

Latex toppers

Als je een goedkope topper van hoge kwaliteit zoekt, maak je qua ligcomfort een perfect keuze met een latex topper.

Latex toppers staan namelijk bekend om hun elasticiteit, duurzaamheid en zijn vaak antibacterieel en hypoallergeen. Op basis hiervan is een topmatras met latex een goede keuze voor mensen met allergieën.

Latex, een natuurlijk of synthetisch rubber, biedt een unieke balans tussen ondersteuning en zachtheid. Latex heeft een hoge veerkrachtigheid en door de gaten in onze latex toppers wordt ook vocht en warmte goed afgevoerd. Het materiaal is zeer elastisch, wat betekent dat het goed de contouren van het lichaam volgt en tegelijkertijd voldoende steun biedt.

Alle voordelen van een latex topper:

 • Super elastisch materiaal.
 • Hoge veerkracht voor een fijne nachtrust.
 • Duurzaam product met een lange levensduur.
 • Anti-allergie en anti-huisstofmijt.

Pocketvering toppers

Ook pocketvering toppers zijn bij ons scherp geprijsd. Deze extra dikke topper van 12 centimeter dik geeft een stevige ondersteuning en zijn voorzien van zeven comfortzones. Onze pocketvering toppers bieden een unieke ervaring doordat ze bestaan uit individueel verpakte veren die onafhankelijk van elkaar bewegen. Dit zorgt voor een uitstekende ventilatie en ondersteuning, waarbij de zones zorgen voor een secure ondersteuning van de verschillende delen van je lichaam. Pocketvering topmatrassen zijn een populaire keuze voor veel slapers. De afdeklaag op deze matrassen kan echter sterk variëren en heeft een grote invloed op het comfort en de eigenschappen van de topper. Koudschuim, latex en traagschuim zijn de drie materialen die wij gebruiken voor de afdeklaag, elk met unieke voordelen.

Onze tijken

De keuze van de tijk (hoes) van een topper is ook van groot belang. Onze Comfort tijk is een synthetische tijk. Deze valt tevens in de laagste prijs categorie. Deze tijk is minder ventilerend dan onze andere tijken en kan dus warmer aanvoelen. Deze tijk is geschikt voor toppers van 4 tot 8 cm kern.

Onze Deluxe tijk is dikker en luxueuzer, wat zorgt voor een extra knus gevoel. De Deluxe tijk is zacht en goed ademend. Deze tijk is geschikt voor toppers van 4 tot 8 cm kern.

Onze Bamboo tijk staat bekend om zijn zeer comfortabel, zijdezacht, milieuvriendelijk, bacterie bestrijdend, snel drogend en verkoelend materiaal. De hoes is gemaakt van een combinatie van synthetisch en bamboo vezels. Qua ventilatie en duurzaamheid de beste keuze!

Bio katoen is een natuurlijke optie die zacht is voor de huid en goed ademt. Dit katoen wordt verbouwd zonder gebruik van pesticiden of kunstmest en wordt gesponnen zonder toevoeging van chemicaliën. De bio katoen hoezen gebruiken wij voor al onze pocketvering toppers.

Lastig om een keuze te maken? Kom naar onze winkel in Breda

Wij helpen je graag bij het maken van de keuze voor jouw topper. Onze aanbiedingen gelden natuurlijk ook in onze winkel, waar je ook je goedkope topper kunt aanschaffen natuurlijk. Kom proefliggen op de diverse materialen zodat je weet hoe bijvoorbeeld koudschuim, traagschuim of latex aanvoelt. Onze slaapadviseurs helpen je graag om de juiste keuze te maken zodat je weer kan genieten van je nachtrust.