Studenten boxsprings

1 - 11 van 11 producten
 
1 - 11 van 11 producten

Studeren is topsport en daarbij hoort een goede nachtrust! Onze studenten boxspring bedden zijn met zorg geselecteerd en bieden een heerlijke nachtrust. Daarnaast moet het natuurlijk ook financieel aantrekkelijk zijn. Wij hebben daarom deze bedden gekozen met een hoge kwaliteit, voor een lage prijs!

Het juiste slaapcomfort bereik je door een juiste keuze voor de box en matras te maken. Om het je makkelijk te maken hebben we verschillende sets helemaal compleet gemaakt en dit in verschillende prijsklassen. Enkel een matras kopen? Bekijk hier onze selectie matrassen voor studenten.

Als student kun je je nachtrust vaak goed gebruiken. Of je een waanzinnig feestje tegemoet gaat of belangrijke tentamens moet maken: een goede nachtrust is daarbij essentieel. Slapen op een studenten boxspring van Slaaploods helpt je beter om het klokje rond te slapen.

Een studenten boxspring voor een beter comfort

De boxspring is eigenlijk al niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamers. Mede door de sterkte en steun die het aan een matras geeft. Anders dan bij een lattenbodem wordt de druk bij een boxspring bedbodem veel gelijkmatiger verdeeld. Hierdoor heb je weinig last van inzakkingen of zogenoemde ‘kuilen’ in je matras. Door die stevigheid die een boxspring aan het matras geeft, houdt je rug een rechte lijn aan tijdens het slapen.

Goede nachtrust, schappelijke prijzen

Omdat wij begrijpen dat je je zuurverdiende geld of studiefinanciering niet meteen op wil maken aan een bed, zorgt Slaaploods ervoor dat er voor de studenten boxsprings scherpe prijzen gehanteerd worden. Onze boxsprings zijn vaak al voor enkele honderden euro’s te koop. Daarbij bestaan bovendien de mogelijkheid om ze uitgebreid te komen testen in onze showroom. Want hoe je het ook wendt of keert: een bed moet wel goed liggen en dan het liefst voor een zacht prijsje.

Accesoires voor je boxspring

Naast studenten boxsprings heeft Slaaploods ook allerlei accessoires die voor studenten handig zijn. Wat te denken van diverse bedlampjes (met USB-poort voor je telefoonoplader) om nog even je studieboeken door te nemen of te ontspannen met een leesboek. Ook hebben wij verschillende nachtkastjes te koop; zo heb je snel en gemakkelijk belangrijke zaken naast je bed binnen handbereik.

Een studenten boxspring met diverse uitvoeringen

Ons assortiment vullen wij voortdurend aan en breiden wij geregeld uit. Dit betekent ook dat je je boxspring kunt bestellen in verschillende kleuren, soorten en maten. Daarbij vinden wij het ook belangrijk dat de studenten boxsprings die wij te koop aanbieden naadloos aansluiten op de wensen van een student. Want een bed is vaak een in het oog springend meubelstuk op een studentenkamer. En omdat de meeste studentenkamers niet heel groot zijn, maken wij deze bedden op maat.

Advies of hulp nodig van onze experts?

Dat je het als student eigenlijk te druk hebt om een bed uit te kiezen begrijpen we bij Slaaploods. Een goede en comfortabele boxspring kiezen is belangrijk en smaken verschillen per persoon en daar mag je best wat hulp bij gebruiken. Wil je uitgebreid advies of tips voor een goede nachtrust en een nieuw bed? Bezoek dan eens onze showroom in Breda om verschillende matrassen uit te proberen. Past dit niet in je drukke tijdsschema of heb je al een gave boxspring op het oog? Bestel hem dan snel en eenvoudig via onze webshop.