Splittopperhoezen

Splittopperhoezen

Is je splittopmatras wat versleten, maar ligt deze verder nog prima? Dan is het natuurlijk niet nodig om een nieuwe aan te schaffen, al is dat bij Slaaploods natuurlijk wel mogelijk! Een goedkopere oplossing voor een versleten topmatras, is een nieuwe topper hoes. Heb je een splittopper voor een verstelbare boxspring of een verstelbaar matras, dan heb je natuurlijk een hoes voor een splittopper nodig. Bij Slaaploods vind je verschillende splittopper hoezen die niet alleen zorgen voor een frisse uitstraling, maar ook voor bescherming en meer comfort.

1 - 3 van 3 producten
 
1 - 3 van 3 producten

Bescherm je splittopper!

Een topmatras biedt je extra comfort, bovenop het comfort van je basismatras of boxspring. Vaak kiezen mensen voor een koudschuim of traagschuim topper. Heb je een verstelbaar matras of boxspring? Dan is het natuurlijk wel zo prettig om de bedden apart van elkaar te kunnen blijven bewegen. Ook met een topper. Daarom zijn er splittoppers. En om deze splittoppers te beschermen, zijn er nu ook splittopperhoezen. Deze beschermen je splittopper niet alleen, maar zorgen ook nog eens voor extra comfort. De hoezen zijn namelijk extra dik en gemaakt van heerlijk zacht katoen. Ook ademen onze splittopperhoezen erg goed.

Speciale hoeslakens

Onze splittopperhoezen vallen zeker onder de categorie ‘speciale hoeslakens’, doordat ze niet alleen voor bescherming zorgen, maar ook voor een frisse uitstraling en optimaal comfort. Daarnaast hebben we nog veel meer producten die zorgen voor een uitermate comfortabele nachtrust. Bekijk ook eens onze bedden, lattenbodems, boxsprings, kussens, dekbedden en ander beddengoed. Bestel direct online en geniet voortaan van een heerlijke nachtrust!