Elektrische boxsprings

Lekker rechtop in bed zitten en tv kijken of een boekje lezen, dat is toch heerlijk? Met een elektrische boxspring is dit mogelijk! De boxspring is namelijk verstelbaar. Jij bepaalt in welke positie je ligt of zit. Een boxspring is al luxe, maar een verstelbare boxspring is nog luxer. Je kunt het hoofd- en voeteneind omhoog doen. Met één druk op de knop zet jij jouw elektrische boxspring in de gewenste positie. Nu wordt het nog moeilijker om je bed uit te komen! Naast de veel gekozen afmetingen van 90x200, 160x200 en 180x200 hebben wij ook alle andere afmetingen beschikbaar. Binnen 2 weken in huis!

1 - 22 van 22 producten
 
1 - 22 van 22 producten

Waarom een elektrische boxspring?

Een elektrisch verstelbare boxspring brengt natuurlijk veel comfort met zich mee. Je kunt het hoofdeind en het voeteneind afzonderlijk van elkaar bedienen en verstellen. Zo lig jij altijd in de meest optimale houding. Wil je een tweepersoons bed? Dan kun je zowel de linker als de rechter kant apart verstellen. Terwijl je partner ligt te slapen, kun jij nog lekker rechtop in bed een boekje lezen. In één woord; ideaal! We leveren namelijk ook een speciale split topmatras bij. Deze toppers hebben een split aan de bovenkant en eventueel ook aan de onderkant, zodat beide delen afzonderlijk te verstellen zijn. Als je dan ook twee aparte dekbedden, kussens en ander beddengoed hebt, kan je partner lekker door slapen. Een elektrische boxspring is heel eenvoudig te bedienen het het heeft een luxe uitstraling.

Waar bestaat een elektrisch verstelbare boxspring uit?

Een boxspring bestaat uit drie delen, maar een elektrische boxspring bestaat uit vier delen. Dit zit hem in de onderste plint, daar zit namelijk de motor en die wil je niet in het zicht hebben. Bovenop die plint leunt de box. Deze is meestal van hout gemaakt en voorzien van een verstelbaar systeem. Er zijn verschillende elektrische systemen. Zo kun je het voeteneind en het hoofdeind apart van elkaar verstellen. Zo kun je de optimale lighouding creëren. Bovenop de box ligt het matras en net als bij een vaste boxspring, ligt er bovenop het matras een matras topper. Deze kan mogelijk een split hebben, waardoor er bij een tweepersoons bed beide gedeeltes afzonderlijk te verstellen zijn.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een elektrische boxspring?

De basis

De basis van een elektrische boxspring is de box. Deze bestaat uit een elektrisch verstelbaar systeem, maar ook uit een deel schuim. Hierdoor veert de box ook. Daarnaast zit in de box het verstelbare deel van de boxspring. Met de motor verstel je het hoofd- en voeteneind in je gewenste positie.

Het ideale matras voor deze boxspring

Het matras is natuurlijk een essentieel onderdeel van een bed, dus ook bij een elektrische boxspringset. Wij leveren bij een boxspring meestal pocketvering matrassen. Het biedt namelijk een goede ventilatie door de verschillende pockets. Naast de pocketveren is dit matras afgedekt met een laag schuim. Dit schuim verschilt per matras. Het kan bestaan uit koudschuim, traagschuim of latex. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften, kun je voor het materiaal kiezen. Heb je het bijvoorbeeld altijd koud in bed? Dan doe je er verstandig aan om voor een latex schuimlaag te kiezen. Heb je het juist snel warm, dan is koudschuim een betere optie.

Bij ons heb je verschillende keuzes wat betreft verstelbare boxsprings. Besluit je om een boxspring aan te schaffen, dan is het belangrijk dat jij voor het bed kiest dat perfect aansluit op joúw lichaam. Houd rekening met eventuele klachten, lichaamsgewicht en je lengte. Daarnaast is je slaaphouding ook erg belangrijk. Verder moet je natuurlijk kijken naar de kleur en naar de afmetingen. Wat past er in jouw slaapkamer? Bedenk ook hoeveel mogelijkheden je wilt hebben wat betreft de verstelbaarheid. Wil je dat je alleen het hoofdeind kunt verstellen, dat je hoofdeind en voeteneind tegelijkertijd kunt verstellen of wil je dat je beide delen afzonderlijk van elkaar kunt verstellen? Schrijf dus voor jezelf op waar een elektrische boxspring aan moet voldoen volgens jou.

Welke afmeting kies ik?

Meet van tevoren de ruimte in jouw slaapkamer op, zodat je zeker weet dat jouw elektrische boxspring past in de ruimte. Houd er rekening mee dat het hoofdbord mogelijk breder is dan je bed!

Onze verstelbare boxsprings zijn verkrijgbaar in alle afmetingen. Alle afmetingen zijn snel leverbaar, binnen 2 weken heb je jouw boxspring al in de slaapkamer staan! Dit geldt voor de veel verkochte afmetingen als 180x200, 160x200, 180x210 en 90x200 cm, maar ook voor specialere afmetingen als 100x200, 180x220 of 160x210 cm!

Boxspring accessoires

Om je boxspring helemaal af te maken en om het een nog luxere uitstraling mee te geven, kun je kiezen uit diverse accessoires. Bij een nieuw bed horen namelijk ook nachtkastjes of hockers. Deze stofferen we mee in de kleur van je bed. Daarnaast zijn er nog meer keuzes te maken: in welke kleur wil je je hoofdbord hebben? Er zijn veel verschillende soorten hoofdborden waar je uit kunt kiezen: kies er een die perfect in de stijl van jouw slaapkamer past!