Pocketvering matrassen

Pocketvering matrassen

Pocketvering matrassen worden erg vaak verkocht in Nederland. Dit matras heeft zijn naam te danken aan het feit dat de veren in verschillende zakjes zitten, de zogeheten pockets. Deze zakjes maken het mogelijk dat de veren zich afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen en dat ze niet in elkaar verstrikt raken. De veren van dit matras hebben een ronde vorm en zijn net iets soepeler dan een binnenvering matras. Het matras is afgedekt met een rand van schuimrubber. Dit zorgt ervoor dat alle pockets op de juiste plek blijven. Wil jij een matras dat een lange levensduur kent en comfort biedt? Dan is een pocketvering matras ideaal.

1 - 14 van 14 producten
 
1 - 14 van 14 producten

Het pocketvering matras is een van de populairste matrassoorten in Nederland. Dit komt mede door de relatief lage kosten en het gemakkelijke onderhoud. Bovendien gaan deze matrassen langere tijd mee en kunnen dan ook prima tegen een stootje. Slaaploods helpt je graag op weg bij je mogelijke keuze voor dit matras.

De kracht van een pocketvering matras

De kracht van het pocketvering matras zit het hem in de losse metalen spiralen die in een stoffen hoesje (de pocket) zijn verwerkt. De ruimte tussen de vering zorgt ervoor dat het matras luchtig blijft en goed ademt. Vooral in de warme zomermaanden zal je merken dat een pocketvering matras toch koel aanvoelt. De veren verdelen daarnaast het gewicht van de persoon die erop ligt, wat zorgt voor een beter comfortgevoel. Tot slot gaat een pocketvering matras makkelijk zo’n tien tot vijftien jaar mee.

Een pocketvering matras op een boxspring: een gouden combi

Met name een boxspring bedbodem is zeer geschikt om een pocketvering matras op te leggen. Dit in tegenstelling tot een lattenbodem. Door de ruimtes tussen de latten ontstaat er bij het pocketvering matras namelijk een zogenoemde ‘tegendruk’. Een boxspring bedbodem is aan de bovenzijde bijna altijd gestoffeerd. Dit zorgt ervoor dat de druk op een matras gelijkmatig verdeeld wordt en er geen gaten of kuilen in je matras ontstaan als je slaapt.

Goed voor lijf en leden

Last van kwaaltjes aan je nek of je rug? In de meeste gevallen kan een pocketvering matras de juiste steun en stabiliteit tijdens het slapen bieden. De stabiele vering houdt je rug recht tijdens het slapen en zorgt ervoor dat het matras geen vreemde vormen aanneemt die nadelig voor het lichaam kunnen zijn. Ook de vering op schouder- en heuphoogte is fijner, zodat het matras meer ruimte vormt en het lichaam daardoor beter ondersteuning vindt. Ook de wervelkolom wordt hierdoor recht gehouden. Dit type matras past bovendien op een verstelbare bedbodem. De 7 comfortzones in onze pocketvering matrassen zorgen ervoor dat de schouder- en heupzone de juiste ondersteuning krijgen. Vooral voor zijslapers zorgt dit ervoor dat de ruggengraat mooi recht blijft.

Pocketvering matras: een slimme keuze

Bij ons ben je aan het juiste adres om een pocketvering matras aan te schaffen. Wij bieden een zeer divers assortiment: of je nu een eenpersoons matras of een tweepersoons matras zoekt, wij hebben voor ieder wat wils. Zowel de meest gangbare afmetingen als 90x200, 140x200, 160x200 en 180x200 cm zijn veelal voorradig of snel leverbaar, maar ook speciale afmetingen als 180x210, 140x190, 160x220, 200x200 of 90x190 cm zijn al binnen 2 weken in huis!

Advies in onze winkel in Breda

Lastig om online een keuze te maken? Dat begrijpen we. We nodigen je graag uit in onze winkel in Breda om de diverse pocket matrassen uit te komen proberen. We voorzien je tevens graag van advies en tips.

Goede matrassen tegen zeer scherpe prijzen, dat is wat je kunt verwachten van Slaaploods. Kijk dan ook gerust eens rond op onze webshop. Wil je liever een matras meteen uitproberen? Dat kan ook! Kom gerust eens uitproberen of onze matrassen lekker liggen.