Studenten matrassen

Studenten matrassen

Bij Slaaploods vind je matrassen voor iedereen, dus ook voor studenten. Als student heb je vaak wat minder te besteden, maar vind je lekker slapen natuurlijk wel heel belangrijk! Door goede slaap kun je je in de collegebanken beter concentreren en kun je ‘s avonds langer door.

Bij ons vind je verschillende soorten studenten matrassen. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Liever een compleet bed aanschaffen? Kijk hier voor de complete studenten boxsprings.

1 - 5 van 5 producten
 
1 - 5 van 5 producten

Pocketvering matras voor studenten

Pocketvering matrassen zijn erg comfortabel en bieden je lichaam de juiste ondersteuning. Dit komt doordat deze matrassen onderverdeeld zijn in verschillende zones, waarbij in de ene zone de veren dikker zijn dan in de andere zone. Zo zijn de zones bij de heupen en de schouders iets zachter, zodat deze iets lager liggen dan het middelste gedeelte van je rug. Daarnaast is de ventilatie van een pocketvering matras heel goed; je zal het niet snel te warm hebben als je op dit matras ligt te slapen.

Koudschuim matras voor studenten

Heb je een studentenkamer waar het snel warm wordt in de zomer? Dan is het slim om te kiezen voor een koudschuim matras. Deze ventileert namelijk erg goed door de open celstructuur. Kuilvorming vormt zich niet in dit matras, waardoor het een lange levensduur heeft. Zodra jij opstaat, gaat het matras weer terug naar zijn eigen vorm. Een koudschuim matras heeft een lange levensduur: het gaat ongeveer 15 tot 20 jaar mee!

Snel online je matras bestellen

Heb je een matras gevonden waarvan je denkt dat je daar nog jarenlang heerlijk op gaat slapen? Dan kun je die op onze website gemakkelijk en snel bestellen. Binnen één tot twee weken wordt je matras dan bij je thuisbezorgd. Daarnaast kun je nog meer bij Slaaploods bestellen om je slaapcomfort nog meer te verhogen. Denk aan dekbedden, hoofdkussens, beddengoed en nog veel meer. Bestel dus direct online alles wat jij nodig hebt voor een heerlijke nachtrust!