Eenpersoons boxsprings

1 - 21 van 21 producten
 
1 - 21 van 21 producten

Kies voor een goede nachtrust met een eenpersoons boxspring van Slaaploods. Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat je kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en afmetingen (ook 210 en 220 cm lengte!).
Het voordeel van een boxspring is een goed comfort. Dit is een erg belangrijke factor van een boxspring, zowel bij eenpersoons als tweepersoons. De matras-bedbodem combinatie zorgt ervoor dat je matras op een geveerde box ligt. Hierdoor lig je heerlijk zacht en kan je rustig slapen. Daarnaast zorgt een boxspring voor een goede instaphoogte en ventilatie.

Eenpersoons boxspring kopen bij Slaaploods

Wil je graag een eenpersoons boxspring kopen? Dan doe je dat natuurlijk bij ons. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met verschillende typen design. Of je nu op zoek bent naar een boxspring die elektrisch verstelbaar is, een 1-persoons boxspring met of zonder matras of een eenpersoons bed met uniek hoofdbord; je vindt het bij ons allemaal. Je bent er bij ons van verzekerd dat je een boxspring van de beste kwaliteit aanschaft waar je de komende jaren heerlijk op zal slapen.

Maak het je comfortabel

Heerlijk vanuit bed TV kijken of een boek lezen, wie vindt dat nu niet fijn? Met een elektrisch verstelbare 1-persoons boxspring wordt dat een stuk comfortabeler! Met één druk op de knop zet je de boxspring in de stand die jij het prettigst vindt. Dit kan niet alleen dienen voor ontspanningsdoeleinden, maar kan je bijvoorbeeld ook helpen om makkelijker uit bed te stappen als je daar moeilijkheden mee hebt. Al deze verstelbare bedden zijn verstelbaar in zowel het hoofd- als voeteneind. Zo kun je het bed instellen zoals jij het het meest prettig vindt!

Afmetingen eenpersoons boxsprings

Onze boxsprings zijn er in verschillende soorten en maten. Een standaard eenpersoons boxspring is 90 centimeter breed, maar wij leveren ook boxsprings van 70, 80 of 100 centimeter breed. Heb je een wat langer bed nodig? Lengte afmetingen 210 en 220 centimeter zijn ook geen probleem!

Je leest het al, wij leveren een bed volledig naar jouw wensen! Kopen kan gewoon online, of in onze showroom!