Boxspring verlichting

1 - 2 van 2 producten
 
1 - 2 van 2 producten

Heb jij ook geen zin meer om in het donker te moeten zoeken naar je bed? Of wil je graag nog even een boek lezen zonder je partner te storen? Met de juiste boxspring verlichting los je deze problemen eenvoudig op. Wij bieden verschillende soorten verlichting aan, die speciaal ontworpen zijn voor je boxspring. Ze hebben allemaal een ander doel, maar zijn stuk voor stuk praktisch, stijlvol en duurzaam.

Onze leeslampjes

Te beginnen met onze leeslampjes. Dit zijn discrete, subtiele lampjes die je aan de zijkant of bovenop het hoofdbord van je boxspring kunt bevestigen. Ze geven precies genoeg licht om je favoriete boek bij te lezen, zonder de hele kamer te verlichten. Zo kun je in bed genieten van een goed verhaal, zonder iemand anders te storen.

Instapverlichting

Daarnaast hebben we onze uitstapverlichting / instapverlichting. Deze lampjes worden aan de onderkant van je boxspring bevestigd en stralen een zacht, warm licht uit. Wanneer je je kamer binnenkomt, zal je bed uitnodigend gloeien, waardoor je makkelijker je weg kunt vinden in het donker. Nooit meer op zoek naar het lichtknopje in het donker of struikelen over rondslingerende spullen op de vloer.

Neem de juiste boxspring verlichting

Met onze boxspring verlichting maak je van het naar bed gaan en opstaan een zorgeloos moment. Je zult merken dat een kleine investering in de juiste verlichting een wereld van verschil kan maken. Ze voegen niet alleen een stukje luxe toe aan je slaapkamer, maar zijn ook ontzettend handig.

Neem rustig een kijkje in onze uitgebreide selectie van boxspring verlichting. Uiteraard is de verlichting ook te zien in onze winkel in Breda.

Met ons assortiment zijn we er zeker van dat je iets zult vinden dat perfect past bij jouw wensen en interieur. Dus waar wacht je nog op? Verlicht je nacht met onze boxspring verlichting!